Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #180010 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: dzisaj 20 50 Nick admina/gracza, który zawinił: Morderca Dowody:http://screenshooter.net/100063500/mxcugkt Świadkowie: Uzasadnienie: dostałem bana na 1h za napisanie http://screenshooter.net/100063500/mxcugkt skoro notoryczny spam to poprosze o dowodzik ze napisałem to więcej niz 3 razy w rundzie albo chociaz 3 razy pod rzad badz wiecej tak wiem twoi koledzy z ts i admini beda cie bronic ze ciagle tym spamuje ale poprosze o dowod ja swoj przedstawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 17 Lipca 2014 #180014 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Zapraszam admina Morderce do wyjaśnienia tej sprawy. Przypominam, admin ma na to 24h. Cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #180039 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 ten tekst który tutaj pokazałeś jak i na ss tym > http://speedy.sh/RC54H/beka-ze-mnie.jpg < jest pokazane to co piszesz... Mam CI rozpisać mapy? ze co jakiś czas piszesz to samo w koło ?.. Człowieku jesteś niepoważny.. ogarnij się w końcu... i nikt mnie nie musi bronić fakty są takie że notorycznie i co jakiś czas piszesz ten tekst.. na say... jak by CI czegoś brakowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #180041 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 no wlasnie pisze i tylko to robie a nikt mi tego nie zabroni bo to nie jest spam napisać taki tekst raz na rundę moze dwie, i chetnie obejrze te twoje "demko" chociaz wiem ze robie to w kolko ale tak jak napisałem wyzej nie pisze tego 3 razy pod rzad albo nie przez cala rudne tak wiec ban bezpodstawny a te twoje tlumaczenie smiechu warte.. i czekam dalej na dowody PROSZE NIE ZAMYKAC TEMATU dopóki ktos mi nie da dowodu na to ze spamuję cyzli piszę to więcej niz 3 razy albo przez cala runde ja ide na film jutro rano albo dzisaj zalezy czy bede zobacze ten mój spam na say w postaci demka albo ss pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Lipca 2014 #180042 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Ban jak najbardziej słuszny. Ciągle spamisz takimi tekstami na say'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #180045 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Ban słuszny to nie jest twoj pierwszy taki ban mozna sprawdzic w amxbans,myślisz ze jak dupson i wbo spamia to są fajni i probujesz ich nasladowac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Lipca 2014 #180052 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Ban jak najbardziej słuszny ,często zdarza CI się spam nie jest to twój pierwszy raz , sam byłem świadkiem twoich wybryków . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 17 Lipca 2014 #180053 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi