pionteczekessa Napisano 17 Lipca 2014 #179903 Napisano 17 Lipca 2014 [align=center]Dziś parę słów o @Mas3lko, adminie COD 500. Człowiek z poczuciem humoru, za szybko pisze i musiałem poprawiać błędy z 20 minut. qiwemqowmlksamldkpdq [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mas3lko [/align] [align=center]Redaktor [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć, zgodziłeś się na wywiad, w takim razie zaczynamy. Powiedz nam parę słów o swojej osobie. Witajcie użytkownicy Multi-head. Mam na imię Mirek, mam 16 lat oraz mieszkam koło Krakowa w małej, no może już nie tak małej wsi. Niedaleko ode mnie. Co porabiasz na co dzień? A trochę dorabiam, bo wakacje. Trochę gram, chodzi się na boisko z kolegami itp. Hajs się zgadza czy nie? ;D Pewnie, że się zgadza, ale mogło by być więcej. Musi się zgadzać. Jakie są Twoje zainteresowania, hobby? Hobby... Oczywiście dziewczyny, komputery i trochę mechanika samochodowa i nie tylko. Rozumiem, że po wakacjach udajesz się w kierunku mechaniki? Tak, już zanosiłem papiery i się dostałem do technikum. Powodzenia życzę. Twoje plany na przyszłość też są związane z mechaniką? Dziękuję. Tak, mam nadzieję, że się uda skończyć szkołę i będzie dobra praca. Też zmierzam w kierunku samochodów, ale to nie mechanika, mniejsza z tym. Opowiedz nam coś o swoim dzieciństwie. Ooo, co ja mam pamiętać. Od urodzenia mieszkam koło Krakowie i co... Zaczęła się szkoła, podstawówka, potem gimnazjum i jakoś do teraz doszło. A tak to co dzieciństwo ciekawe. Wiesz, koledzy, koleżanki., przygody z kolegami oraz wycieczki szkolne, tego nie zapomnę. Przygody z kolegami, nie pytam. To może opowiedz nam jedną z śmieszniejszych przygód. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś takiego mi opowiadała moja mama, co robiłem jak byłem mały, ale już umiałem chodzić. Chciałem mieć cały czas ten smoczek i nie chciałem się z nim rozstawać Więc moi rodzicie zawsze zostawiali mnie samego i mi go wyjmowali i mówili "Jak taki duży chłopak może mieć smoczek?". Więc pewnego dnia wziąłem smoczek, wyszedłem z pokoju i powiedziałem "pierdziele ten smoczek" i już go nie miałem. [/align] [align=center] Od małego by już przeklinał. Teraz trochę o MH. Jakie były Twoje pierwsze wrażenia? Oczywiście, forum mi się spodobało od razu. Lepsze niż to na którym byłem przedtem. Co możesz powiedzieć o serwerach MH? Który najbardziej przypadł Ci do gustu? Oczywiście, spodobał mi się COD 500k. Jak na nim grałem 1 raz to sobie pomyślałem, że zostanę na dłużej i tak zostało. Gram też czasem na COD 400lvl oraz na ODD2 #2. Zostajesz z nami na dłużej, czy Twoja obecność jest tymczasowa? I ty się o to pytasz? Hehe, oczywiście, że nie odchodzę tylko zostaję na dłużej. Nigdy nie wiadomo. Zamierzasz starać się o jakieś inne rangi w przyszłości? Nie wiem, może o jakiegoś admina jeszcze, ale wyżej to raczej nie, może kiedyś w przyszłości o redaktora, ale nie jestem pewien, bo na poprzedniej sieci miałem redaktora i jakoś to było. Zmienimy nieco temat. Jakiej muzyki słuchasz? A nie mam takiej ulubionej, czasem reggae, rap, wiesz ,byle coś fajnego leciało. A jakieś konkretne tytuły? A jakoś nie mam jakoś specjalnie ulubionej. Wiesz, byle by coś leciało, jakieś fajne dźwięki. Aha. Teraz zapodaj jakiegoś suchara. Coś takiego na szybko: [/align] [align=center]Idzie baba do lekarza [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]i się wyje**** Średnie, ale może być. Chciałbyś kogoś pozdrowić? Pewnie, na początek ciebie za wywiad. Nareszcie, bo jakoś nie mogliśmy się zgrać w czasie, oraz całą Administrację MH oraz takich użytkowników jak Skromny, WierzbiiGra oraz Graczy, którzy wbijają na aktywnym banie i innych użytkowników. Tego ostatniego nie pisz o aktywnych. Napiszę. Dzięki za wywiad, narka. Spoko, 3m się. [/align]
Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 #179906 Napisano 17 Lipca 2014 hehehehe już by od małego przeklinał ??? Chyba nie wyrosłem z tego po części O lol teraz widzę nazwę tematu Dobre hehehehehe
.:Vipo:. Napisano 17 Lipca 2014 #179932 Napisano 17 Lipca 2014 Już od małego się przeklinało Suchar tez "suchy"
Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 #179950 Napisano 17 Lipca 2014 Suchar taki na szybko zaskoczył mnie pytaniem
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Lipca 2014 #179953 Napisano 17 Lipca 2014 Mas3lko jak możesz tak kłamać . Ja bardzo często gram na #2 i jeszcze w ogóle Cię nie widziałam (ledwo 2H masz przegrane ). Cieszę się, że mogłam Cię bliżej poznać . Freezu good job . +
Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 #179965 Napisano 17 Lipca 2014 Juz nie gram nie podoba mi sie teraz ale ważne że były te 2h teraz admin to trza na 500 siedziec i banowac A po 2 czemu mówisz że kłamię ;((( ale nieładnie kłamać danke teraz ty kłamiesz:P
`Shooter. Napisano 17 Lipca 2014 #179984 Napisano 17 Lipca 2014 Wywiad fajny oraz bardzo ciekawy. Suchar najlepszy Oczywiście plusik leci
bydlak Napisano 17 Lipca 2014 #180059 Napisano 17 Lipca 2014 Wywiad bardzo fajny. Mas3lko przestań tak spamować w tym wywiadzie bo zachowujesz się jak dziecko .
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181469 Napisano 21 Lipca 2014 A ch**j ze smoczkiem Wywiad dobry ale mogłbybyć lepszy wiem o tym freezu leci +
pionteczekessa Napisano 21 Lipca 2014 Autor #181470 Napisano 21 Lipca 2014 Do spania LKD, a nie internetów pilnujesz.
Mas3lko Napisano 21 Lipca 2014 #181542 Napisano 21 Lipca 2014 hahaha a mogłem tak poweidzieć XDD hehehehe dobra :DDDD
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182598 Napisano 23 Lipca 2014 Dobry wywiadzik.Ale najważniejsze,że hajs się zgadza.
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
2
1
1
Popularne Dni
17 Lip
8
21 Lip
3
18 Lip