pionteczekessa Napisano 17 Lipca 2014 #179903 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 [align=center]Dziś parę słów o @Mas3lko, adminie COD 500. Człowiek z poczuciem humoru, za szybko pisze i musiałem poprawiać błędy z 20 minut. qiwemqowmlksamldkpdq [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mas3lko [/align] [align=center]Redaktor [/align] [align=center] [/align] [align=center]Cześć, zgodziłeś się na wywiad, w takim razie zaczynamy. Powiedz nam parę słów o swojej osobie. Witajcie użytkownicy Multi-head. Mam na imię Mirek, mam 16 lat oraz mieszkam koło Krakowa w małej, no może już nie tak małej wsi. Niedaleko ode mnie. Co porabiasz na co dzień? A trochę dorabiam, bo wakacje. Trochę gram, chodzi się na boisko z kolegami itp. Hajs się zgadza czy nie? ;D Pewnie, że się zgadza, ale mogło by być więcej. Musi się zgadzać. Jakie są Twoje zainteresowania, hobby? Hobby... Oczywiście dziewczyny, komputery i trochę mechanika samochodowa i nie tylko. Rozumiem, że po wakacjach udajesz się w kierunku mechaniki? Tak, już zanosiłem papiery i się dostałem do technikum. Powodzenia życzę. Twoje plany na przyszłość też są związane z mechaniką? Dziękuję. Tak, mam nadzieję, że się uda skończyć szkołę i będzie dobra praca. Też zmierzam w kierunku samochodów, ale to nie mechanika, mniejsza z tym. Opowiedz nam coś o swoim dzieciństwie. Ooo, co ja mam pamiętać. Od urodzenia mieszkam koło Krakowie i co... Zaczęła się szkoła, podstawówka, potem gimnazjum i jakoś do teraz doszło. A tak to co dzieciństwo ciekawe. Wiesz, koledzy, koleżanki., przygody z kolegami oraz wycieczki szkolne, tego nie zapomnę. Przygody z kolegami, nie pytam. To może opowiedz nam jedną z śmieszniejszych przygód. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Coś takiego mi opowiadała moja mama, co robiłem jak byłem mały, ale już umiałem chodzić. Chciałem mieć cały czas ten smoczek i nie chciałem się z nim rozstawać Więc moi rodzicie zawsze zostawiali mnie samego i mi go wyjmowali i mówili "Jak taki duży chłopak może mieć smoczek?". Więc pewnego dnia wziąłem smoczek, wyszedłem z pokoju i powiedziałem "pierdziele ten smoczek" i już go nie miałem. [/align] [align=center] Od małego by już przeklinał. Teraz trochę o MH. Jakie były Twoje pierwsze wrażenia? Oczywiście, forum mi się spodobało od razu. Lepsze niż to na którym byłem przedtem. Co możesz powiedzieć o serwerach MH? Który najbardziej przypadł Ci do gustu? Oczywiście, spodobał mi się COD 500k. Jak na nim grałem 1 raz to sobie pomyślałem, że zostanę na dłużej i tak zostało. Gram też czasem na COD 400lvl oraz na ODD2 #2. Zostajesz z nami na dłużej, czy Twoja obecność jest tymczasowa? I ty się o to pytasz? Hehe, oczywiście, że nie odchodzę tylko zostaję na dłużej. Nigdy nie wiadomo. Zamierzasz starać się o jakieś inne rangi w przyszłości? Nie wiem, może o jakiegoś admina jeszcze, ale wyżej to raczej nie, może kiedyś w przyszłości o redaktora, ale nie jestem pewien, bo na poprzedniej sieci miałem redaktora i jakoś to było. Zmienimy nieco temat. Jakiej muzyki słuchasz? A nie mam takiej ulubionej, czasem reggae, rap, wiesz ,byle coś fajnego leciało. A jakieś konkretne tytuły? A jakoś nie mam jakoś specjalnie ulubionej. Wiesz, byle by coś leciało, jakieś fajne dźwięki. Aha. Teraz zapodaj jakiegoś suchara. Coś takiego na szybko: [/align] [align=center]Idzie baba do lekarza [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]. [/align] [align=center]i się wyje**** Średnie, ale może być. Chciałbyś kogoś pozdrowić? Pewnie, na początek ciebie za wywiad. Nareszcie, bo jakoś nie mogliśmy się zgrać w czasie, oraz całą Administrację MH oraz takich użytkowników jak Skromny, WierzbiiGra oraz Graczy, którzy wbijają na aktywnym banie i innych użytkowników. Tego ostatniego nie pisz o aktywnych. Napiszę. Dzięki za wywiad, narka. Spoko, 3m się. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 #179906 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 hehehehe już by od małego przeklinał ??? Chyba nie wyrosłem z tego po części O lol teraz widzę nazwę tematu Dobre hehehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 17 Lipca 2014 #179932 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Już od małego się przeklinało Suchar tez "suchy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 #179950 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Suchar taki na szybko zaskoczył mnie pytaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 17 Lipca 2014 #179953 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Mas3lko jak możesz tak kłamać . Ja bardzo często gram na #2 i jeszcze w ogóle Cię nie widziałam (ledwo 2H masz przegrane ). Cieszę się, że mogłam Cię bliżej poznać . Freezu good job . + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 #179965 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Juz nie gram nie podoba mi sie teraz ale ważne że były te 2h teraz admin to trza na 500 siedziec i banowac A po 2 czemu mówisz że kłamię ;((( ale nieładnie kłamać danke teraz ty kłamiesz:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Lipca 2014 #179984 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Wywiad fajny oraz bardzo ciekawy. Suchar najlepszy Oczywiście plusik leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 17 Lipca 2014 #180059 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Wywiad bardzo fajny. Mas3lko przestań tak spamować w tym wywiadzie bo zachowujesz się jak dziecko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 18 Lipca 2014 #180175 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Fajny wywiadzik plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 18 Lipca 2014 #180190 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 fajny wywiad łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180650 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Bardzo ładny wywiad. Plusik dany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2014 #181469 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 A ch**j ze smoczkiem Wywiad dobry ale mogłbybyć lepszy wiem o tym freezu leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 21 Lipca 2014 Autor #181470 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Do spania LKD, a nie internetów pilnujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 21 Lipca 2014 #181542 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 hahaha a mogłem tak poweidzieć XDD hehehehe dobra :DDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Lipca 2014 #182598 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Dobry wywiadzik.Ale najważniejsze,że hajs się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi