Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 #179830 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Tak sobie myślę i widzę na naszym forum dużo serwerów. Mam taką propozycje aby administracja stworzyła nowy serwer do naszej serwerowni a mianowićie chodzi tu o jailbreak'a pewie każdy by chciał aby w tej serwerowni był jakiś fajny serwer jb oto moja propozycja. Jeżeli ten pomysł spodobał by się administracji mógłbym pomóc trochę z jakimiś pluginami albo coś... Pozdrawiam Mas3lko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 17 Lipca 2014 #179833 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Serwer jail break był już na sieci. Na początku kręcił się słabo. Później miał już lepsze notowania, ale po jakimś czasie graczy brakowało dlatego przerobiono go na CoD 40k. Nie wiem czy ten pomysł znowu przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 Autor #179836 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 własnie jak by był to ja bym sie postaral i go reklamował jakby był fajny dało by sie np jakies fajne gangi i jakies fajne modele wiesz vip, svip grałem kiedyś na takim fajnym jb i był cały czas full... Jak coś to mógłbym jakieś fajne pomysły dać na sewrwer i może by sie spodobało Sory za literówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #179840 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Nie jestem pewnien jak dla mn to i tak za dużo serwerów. Ale czasami mógłbym popykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 17 Lipca 2014 Autor #179850 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 jezeli już mówicie ze dużo serwów to patrzcie ile cod'ów oraz dd2 są po 2 a jb niema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 17 Lipca 2014 #179854 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 JB jest dosyć ciężko rozkręcić. Już mieliśmy jailbreaka to praktycznie cały czas stał pusty, ewentualnie 3-4 osoby, nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #179856 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 Dokładnie Jailbreak był i się nie sprawdził, być może w przyszłości powrócimy do tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2014 #179857 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi