Papi Napisano 16 Lipca 2014 #179544 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Nick cheat`era: `n3ver*SiM. Godzina, data zdarzenia: Nie pamiętam dokładnie, coś koło 20 Mapa: dd2 Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): STEAM_ID/IP cheat`era: w temacie (link niżej) Uzasadnienie: http://multi-head.pl/topic/34976-skrin-szoty-never/ <-- mam pewne wątpliwości co do jego "Czystej gry". Rozpisałem demko z paru ciekawych akcji. Nie szukałem więcej bo nie mam zbyt dużo czasu, jeżeli ktoś ma czas to zapraszam ;d Demko 1 23:40 - 23:55 <--- Nie rozpisałem akcji, zapomniałem. Demko 2 2:30 - 2:40 Biegnie do trupa i nagle zwalnia, wie ze po lewej jest wróg. 2:40 - 2:55 Po zabiciu wroga w trupie pewnie biegnie na B nagle zwalniając przed brama, pusza kolege z teamu by zabil wroga ktorego nie widzial. 3:30 - 3:55 Namierza po ścianie i zaczyna skanować, ucieka po czym wraca i znów chce zrobić to samo lecz ginie. 6:46 - 6:53 Skanuje idealnie nie widzac przed tym wroga (moge sie mylic) 9:24 - 9:36 Na pewniaka idzie trupem, staje przed sciana i zaczyna skanowac nie widzac wczesniej wroga (proponuje free look i wleciec w miejsce jego skanu az do konca B, skan prosto we wroga ktory stoi na podescie B) 11:19 - 11:30 Również kolejna ciekawa akcja (moze przypadek) na gali, rowniez proponuje free loka. 13:13 - 13:20 Wychodzi z brama B, nie widzi CT kampiacego na respie na skrzyni (podsadzony przez kogos) i nagle skanuje trafiajac go w glowe. Info od boga? 17:46 - 17:55 Kolejne celowanie przez bramę, tym razem nie wypaliło. LINK DO DEMEK: http://www.speedyshare.com/TJZUG/Desktop.rar Oddaje to w odpowiednie ręce, decydujcie Mam nadzieje, że się nie pomyliłem bo wyjdę na noob'a ;D Pozdrawiam. PS. Gram na głośnikach więc nie mogę napisać, że opisane wyżej akcję są "spalone". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 16 Lipca 2014 #179594 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Demko 2 2:30 - 2:40 Biegnie do trupa i nagle zwalnia, wie ze po lewej jest wróg. +B 2:40 - 2:55 Po zabiciu wroga w trupie pewnie biegnie na B nagle zwalniając przed brama, pusza kolege z teamu by zabil wroga ktorego nie widzial. -B 3:30 - 3:55 Namierza po ścianie i zaczyna skanować, ucieka po czym wraca i znów chce zrobić to samo lecz ginie. +B 6:46 - 6:53 Skanuje idealnie nie widzac przed tym wroga (moge sie mylic) +B 9:24 - 9:36 Na pewniaka idzie trupem, staje przed sciana i zaczyna skanowac nie widzac wczesniej wroga (proponuje free look i wleciec w miejsce jego skanu az do konca B, skan prosto we wroga ktory stoi na podescie B) +B dalej nie ogladam ban dodany dzieki za zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 16 Lipca 2014 #179595 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi