Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178593 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: *Lo[A]tH* Godzina, data zdarzenia: Godziny, nie pamiętam, jakoś przed 20 bodajże 13.07.2014 ( Niedziela ) Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1969063499 ' Your IP : ' 46.238.231.67 ' Uzasadnienie: Na pewno to był mój pierwszy dzień od kilku miesięcy, bo nie grałem w cs'a. Nie wiem, od czego zacząć, było to na dust2, miałem staty na - na pewno, dostałem bana za ssy, no to wchodzę D/Counter Strike/cs_strike, lecz nie ma folderu cs_strikepolish bo tam jest folder screenshot. No i nie wiem, czy admin mi te ssy zrobił czy nie zrobił, mam wrzucić ssy. Może ktoś powiedzieć co teraz mam zrobić ? Jestem czystym graczem, bo gram od 2 klasy podstawówki, czyli jakieś 6-7 lat. Więc wiem co to cs, jak strzelać itp, no i bardzo bym chciał abyście odbanowali mnie bo bardzo miła atmosfera na servie jest, fajnie sie gra itp, no a tu ban ;'( . Nie wiem co teraz zrobić, mogłem od razu napisać na forum, lecz nie wiedziałem czy będę grał itp, no i brakuje mi tego servera a chciałbym sobie pograć teraz. Nie wiem czy odinstalować i zainstalować na nowo csa, lecz wtedy przypuszczam że przepadną te ssy jak gdzieś są, kiedyś były ssy w cs_strikepolish a teraz tego folderu wgl nie ma. Możecie doradzić pomóc co teraz itp ? Liczę na odbanowanie, i dani mi jeszcze jednej szansy, jak dostane UB, odinstaluje i zainstaluje na nowo csa, postram sie zrobić żeby folder csstrike_polish był. Jeżeli chcecie więcej info to pisać . Pozdrawiam *Lo[A]tH* ! Wycinek z Consoli: You are banned from this Server! You are permanently banned. Banned Nickname : *Lo[A]tH* Reason : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1969063499 ' Your IP : ' 46.238.231.67 ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 14 Lipca 2014 #178597 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Szukaj plików pod nazwą Halflife00-04.TGA. To są własnie te ss'y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178598 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 A no faktycznie Dziękuje za pomoc, mam te ssy. http://www7.zippyshare.com/v/31382592/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178605 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi