Stay AwaY Napisano 7 Lutego 2016 #395072 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Nick: Stay AwaY Wiek: rocznikowo 15 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam spore bo byłem adminem 7 miesięcy na innej sieci Znajomość AMXX (W skali 1-10): Skoro miałem admina długi czas to AMXMODMENU znam jak własną kieszeń i komendy znam 6 Staż w CS-sie: 2,5 roku Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Ponieważ na serwerze nie ma admina a są odpały i wtedy przydałaby się odpowiedzialna osoba na stanowisku admina Mam spore doświadczenie i mam ochote grać na tym serwerze Jeśli mnie przyjmiecie nie pożałujecie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godziny Kontakt: steam forum ts3 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Stay%20AwaY/80.72.43.106:27022/ Ali mordeczko spokojnie w piatek ferie zaczynam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 7 Lutego 2016 #395075 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Ogarnięta morda,zgłasza na u@ a i pogadać można,więc byłbym na tak ale masz 16 godzin...Przecież pisze w wymaganiach 30 bocie :bicz: Skoro godziny wbite to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 7 Lutego 2016 #395153 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Em botku mój kochany moje zdanie na temat twojego podania wypowiem w paru ( - + ) +jesteś ogarnięty +zgłaszasz na u@ i nie tylko + znasz amx , byłeś adminem więc ogarniasz + sympatyczny na serwie +bez konfliktowy ? prawdopodobnie tak nie zdarzyło mi się widzieć jakiś spin z twojej strony - ,,Steam który dziele z młodszym bratem.'' albo kupisz bratu nowego steam albo po prostu zabronisz mu wchodzić ponieważ? Admina dostaniesz na steama jak się nie mylę a wtedy brat może wejść i narobić problemów ci i w ogóle. Decyzje zostawiam tobie - godziny ale wierze że je nadrobisz A więc sorki zgłoś się tak za tydzień/ dwa tygodnie i wtedy składaj podanko z góry dziękuje Shoter :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonz1k_B Napisano 7 Lutego 2016 #390385 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 na nie -17 godzin ;d na serwerze a wyraźnie pisze - Minimum 30h przegrane na serwerze -dzielisz konto steam z bratem -tydzień temu założyłeś konto na forum ;P, zaledwie 46 min na nim ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Lutego 2016 #395225 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Dobij godziny i zgłos sie do mnie, wtedy Twoje podanie bedzie ponownie otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAPI NS Napisano 12 Lutego 2016 #394376 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Dajmy mu szansę,zawsze w razie niekompetencji można odebrać Adma Pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 12 Lutego 2016 #397025 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Ja tam jestem na TAK. Zgłasza na u@, przyjemny człowiek, nie widziałem żeby robił jakieś problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Lutego 2016 #397044 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Jedyne do czego można się przyczepić to steam dzielony z bratem chociaż wątpię aby był to jakiś duży problem. Rozmawiałem z nim na steamie i wydaje się ogarnięty, zgłoszenia celne, a nowy admin się w sumie przyda. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stay AwaY Napisano 12 Lutego 2016 Autor #397050 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Juz brat NS gra teraz steam jeat tylko moj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 13 Lutego 2016 #397641 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Wypadało by dać swoją opinię nie praw dasz ? Jestem na wielkie TAK dlaczego ? : -zgłasza na u@ - jest to ogarnięty człowiek - choć młody ale całe życie przed nim - bezkonfliktowy - i no dość dużo gra na serwerze Jednym słowem brać nie zostawiać :* Pozdro SHOTER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan J Napisano 13 Lutego 2016 #397651 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Jestem na Tak: +ogarnięty +zgłasza na u@ + zna amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 13 Lutego 2016 #397685 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Niech by było TAK +spełnia wymagania +doświadczenie +ogarnięty +bezkonfliktowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 14 Lutego 2016 #398222 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Jestem na tak + znana morda + aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 15 Lutego 2016 #398302 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 Hmmm... moim skromnym zdaniem powiem Ci ze dam Ci szanse i bede na tak. Mala niepewnosc zostaje, nie kazdy 15 latek sie sprawdza w roli admina, pokazuje to kilka nowych adminow Aleeeee dam Ci szanse mam nadzieje ze nas nei zawiedziesz i podolasz naszym oczekiwaniom. Powodzenia. Pozdrawiam, Naruto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 15 Lutego 2016 #398577 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi