Skocz do zawartości

Admin?

Stay AwaY

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Stay AwaY

Doświadczenie (w byciu adminem): Mam spore bo byłem adminem 7 miesięcy na innej sieci :D 

Znajomość AMXX (W skali 1-10):  Skoro miałem admina długi czas to AMXMODMENU znam jak własną kieszeń i komendy znam :D 6

Staż w CS-sie: 2,5 roku

Steam / NonSteam: Steam 

Dlaczego Ty: Ponieważ na serwerze nie ma admina a są odpały i wtedy przydałaby się odpowiedzialna osoba na stanowisku admina :D Mam spore doświadczenie i mam ochote grać na tym serwerze :) Jeśli mnie przyjmiecie nie pożałujecie :D

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 godziny

Kontakt: steam forum ts3

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Stay%20AwaY/80.72.43.106:27022/

Ali mordeczko spokojnie w piatek ferie zaczynam ^^ :D

Em botku mój kochany moje zdanie na temat twojego podania wypowiem w paru ( - + ) :)

+jesteś ogarnięty 

+zgłaszasz na u@ i nie tylko 

+ znasz amx , byłeś adminem więc ogarniasz 

+ sympatyczny na serwie 

+bez konfliktowy ? prawdopodobnie tak nie zdarzyło mi się widzieć jakiś spin z twojej strony 

- ,,Steam który dziele z młodszym bratem.'' albo kupisz bratu nowego steam albo po prostu zabronisz mu wchodzić :/ ponieważ? Admina dostaniesz na steama jak się nie mylę  a wtedy brat może wejść i narobić problemów ci i w ogóle. Decyzje zostawiam tobie 

- godziny ale wierze że je nadrobisz 

A więc sorki zgłoś się tak za tydzień/ dwa tygodnie i wtedy składaj podanko z góry dziękuje Shoter :*

Jedyne do czego można się przyczepić to steam dzielony z bratem chociaż wątpię aby był to jakiś duży problem.

Rozmawiałem z nim na steamie i wydaje się ogarnięty, zgłoszenia celne, a nowy admin się w sumie przyda.

Jestem na tak.

Wypadało by dać swoją opinię nie praw dasz ?  Jestem na wielkie TAK dlaczego ? :

-zgłasza na u@

- jest to ogarnięty człowiek

- choć młody ale całe życie przed nim 

- bezkonfliktowy 

- i no dość dużo gra na serwerze 

Jednym słowem brać nie zostawiać :* 

Pozdro SHOTER  ;)

Hmmm... moim skromnym zdaniem powiem Ci ze dam Ci szanse i bede na tak.

Mala niepewnosc zostaje, nie kazdy 15 latek sie sprawdza w roli admina, pokazuje to kilka nowych adminow ;)

Aleeeee dam Ci szanse ;) mam nadzieje ze nas nei zawiedziesz i podolasz naszym oczekiwaniom.

Powodzenia.

Pozdrawiam, Naruto.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...