Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178457 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Witam wszystkich po nieco dłuższej przerwie Myślę, że temat umieściłem w odpowiednim do tego miejscu - aczkolwiek jeśli nie, to z góry przepraszam mod'ów za dodatkową robotę O Co mi chodzi? A no właśnie, chodzi mi o to - że grając na naszym pięknym FFA nie zapisują mi się statystyki... nic a nic.Wiadomo gra się dla zabawy, ale jednak żależy mi nieco (nawet dla własnej orientacji) aby na bieżąco śledzić swoje wyniki i wiedzieć czy progresuje (szczególnie teraz, gdy wracam do gry po paru miechach odcięcia). Gdzieś wyczytałem/zasłyszałem że to z powodu gry na NS... No tylko problem tkwi w tym, że ja zawsze gram na steamie A tylko i wyłącznie ten jeden jedyny wasz serwer potrafi mi nie czytać SID'a... Co jest najlepsze? Nie tylko ja mam takie problemy.Reasumując , jest jakieś wyjście z takiej sytuacji ?? Pamiętam jak kiedyś na puchatku mieliśmy taki problem , trzeba było wgrywać nowszą wersje DPROTO... Ps: Ewentualnie czy jakaś rezerwacja nicku na 'setinfo'? Coś podziała? Czekam na odpowiedzi, deadline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Lipca 2014 #178578 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Niedługo trzaśniemy reset ranku i zobaczymy czy wszystko będzie działać jak należy. Możesz zgłosić się do mnie na PW o rezerwację nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178708 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 n-ty, jeśli mu nie czyta SID'a przydałby się rr serva, mi też nie czytało ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi