Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 #177100 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Witam, Ponieważ pojawiła się propozycja aby wprowadzić plugin dający możliwość przenikania się modeli na całej mapie na serwerze ODD2 #1. Obecnie istnieje tylko możliwość przenikania modeli na respie celem sprawniejszego go opuszenia. Działanie pluginu można zaobserwować na serwerze DD2/Inferno. Zapraszam do Ankiety Pozdrawiam Joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Lipca 2014 #177104 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 serwery dd2 dzialaja bardzo dobrze tak jak sa nie wiem co was wzielo ostatnio na zmienianie wszystkiego co do pluginu na dd2/inf ma on maly bug takze nie bylbym za wprowadzaniem go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 #178051 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 No chyba Sobie jaja robicie. Może jeszcze godmode wrzucimy i zrobi się cudowny 4fun. Granaty dymne w kolorkach? Może czapeczkę dla każdego? Będzie sweetaśnie. Blokowanie się wzajemnie to dodatkowy smaczek, urealniający ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 #178058 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Oczywiście na TAK. Nie dość że często ktoś z tego samego teamu flashuje, to w dodatku jeszcze część graczy bezmyślnie blokuje. Może przynajmniej jedną z tych rzeczy da radę wyeliminować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 13 Lipca 2014 #178063 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 hmm waszym tokiem rozumowania to co przeszkadza nam slabszy nie kumaty gracz trzeba usunąć to moze fajny plugin mam ze flesze swoich nie oslepiaja co wy na to bo przeciez tez rzucają często i to przeszkadza tak jak mowilem serwer dziala na tyle dobrze ze bylismy w stanie postawic drugie dd2 i rozbujac je w krotkim czasie z doswiadczenia wiem ze nie ma sensu ruszac czegos co dobrze dziala bo mozemy to tylko popsuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 #178068 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Zawsze można przecież wgrac plugin na 2-3 tygodnie i zobaczyć czy rozgrywka na serwie ulegnie poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 #178099 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 na nie - zbytnie ułatwienie, nawet byłbym za całkowitym usunięciem tego pluginu przenikania graczy swego teamu na respie z prostego powodu masz bliżej B idziesz na B, bliżej gala, długa? Idziesz a nie ci co mają bliżej np. środek i B idą na długą i galę i analogicznie 2 strona, wtedy jest rzeź bo tt wbija długą i galą na pełnej i ct nie ma szans to samo dotyczy się B i środka więcej zgrania i będzie ok a im łatwiej tym niestety nudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 13 Lipca 2014 #178162 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 na nie - zbytnie ułatwienie, nawet byłbym za całkowitym usunięciem tego pluginu przenikania graczy swego teamu na respie z prostego powodu masz bliżej B idziesz na B, bliżej gala, długa? Idziesz a nie ci co mają bliżej np. środek i B idą na długą i galę i analogicznie 2 strona, wtedy jest rzeź bo tt wbija długą i galą na pełnej i ct nie ma szans to samo dotyczy się B i środka więcej zgrania i będzie ok a im łatwiej tym niestety nudniej. Akurat przenikanie na respie jest dobre, ponieważ są ludzie początkujący, którzy dłużej kupują bronie, a jak jest 15/16 osób na respie, to nie ma szans na skuteczny rash. A co do przenikania na całej mapie, to jestem na nie. Prosty powód. Dużo osób będzie narzekało(tak jak teraz narzeka na dd2/inf), że np. od respa ct odbijając bs A można tylko wychodzić na długą, a tak można się podsadzić na kocie czy gali, bądź od razu w bs. Tak samo jest na początku rundy, by skutecznie obstawić galę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 #178167 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Jestem na nie nie byłoby by podsadzania na gale itp pozatym co to ma być przecież to only dd2 a nie jakies 4fun szczerze to nie wiem czemu 4fun usuniety brakuje takiego serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 13 Lipca 2014 #178315 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Na nie ,nasze serwery dd2 są najlepsze w Polsce takie jakie są ,nic nie potrzeba zmieniać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178591 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Na nie, bo podsadzać nie będzie można. Ale te czapeczki i kolorowe dymne moglibyście dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178603 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Również jestem na nie. Blokowanie, blokowaniem lecz podsadzanie się często przydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178639 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Jak Wyżej DD2 idealnie chodzi po co cos zmieniac NIEEE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178643 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Myślę, że na tym można zakończyć ankietę. Wynik: NIE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178644 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi