Gość Guest Napisano 13 Lipca 2014 #178168 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2014 Wszystko bardzo fajnie, myślałem jednak że skręcisz 4:30-5:00 minut. Na promo wypadało by trochę wjęcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178583 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 hahaha ascxw i un aka noskill też celownik do awp (Chyba że Ty FreeZ masz i dlatego oni mają ) plusik za pracę wystraszyłem się jak zabijałeś przez anarchię, myślałem, że będzie to jak mnie tak zabiłeś :dodgy: Nie posiadam żadnych celowników awp, nigdy nie używałem tego typu rzeczy Co do filmiku brakuje mi mojej akcji z glockiem, aż mi się łezka kręci jak to oglądam haha Wszystko pieknie, leci plus i czekam na Twoje kolejne filmiki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Lipca 2014 #178587 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ascx jaka podnieta swoją grą , nie ma to jak popatrzyć się na swoją grę i pomyśleć, że można tak koksić, nie? . A nawiązując do tematu, co Wy chcecie, moim zdaniem wszystko okey jest . (może temu, że jestem płcią przeciwną do Waszych ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Lipca 2014 #178595 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Ascx jaka podnieta swoją grą , nie ma to jak popatrzyć się na swoją grę i pomyśleć, że można tak koksić, nie? . A nawiązując do tematu, co Wy chcecie, moim zdaniem wszystko okey jest . (może temu, że jestem płcią przeciwną do Waszych ). Nieprawda Madziu Nie podniecam się swoją grą, pisałem o całokształcie filmu i innych graczy też I nie koksze, to są przeciętne akcje i ja też uważam się za przeciętnego gracza, niestety mojej najlepszej nie ściągnąłem, bo hltv nie działało, trwało tylko 5 minut i lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 14 Lipca 2014 #176515 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2014 Szczerze? Brzydkie to intro i wątpię, że będzie w którymś z filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Lipca 2014 #185147 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi