Skocz do zawartości

Dobre.

heaVeN.

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina: 18:05

Nick admina/gracza, który zawinił: @SeeQxd

Dowody:

Świadkowie: @Gustaw

Uzasadnienie: No to tak. :) Szanowny pan dał bana na 30 minut, ponoć za ,,obraze".. Hmmm, no dobrze. Tylko powiedzcie Wy mi, gdzie tutaj jest obraza. Akcja się zaczęła od tego, że admin dobreplejsy miał życzenie. Wybrał duszka dla tego króla powyżej. No dobra, prowadziłem. I się zapytałem, któremu dać duszka.. Bo tyle hałasu było, że z tego nic nie zapamiętałem.. No i dobra admin dobreplejsy napisał że seeq. No dobra to ja mówie na niego ,,siku" i po czym on powiedział czy ban na ct czy ban zwykly? Ja myslalem ze wszystko dla beki, dalem mu duszka, wszystko pieknie ladnie, nagle ban. Na 30 minut z powodu obrazy. Gdzie tutaj jest, obraza, bo ja nie widzę. :) Po angielsku bynajmniej to przeczytać to dwa ,,e" w wyrazie dają Tobie ,,i" a q no to jest ku.. No to Siku. :) Czekam na wypowiedzi, bo śmiech. Nie to, że bym płakał po banie na 30 minut, ale to już się robi powoli chore. :)

Dobra więc tak :) Z racji że jestem świadkiem zdarzenia nic nie pozostaje tylko się wypowiedzieć. Czyli tak Admin SeeQ ma taki nick więc jeśli by nie patrzeć z angielskiego na tłumaczenie wychodzi nick podany wyżej przez heaVeN'a.HeaVeN nie dostał od SeeQ'a informacji o tym żeby się do niego tak nie zwracał.Więc teoretycznie powinien dostać ostrzeżenie USTNE od admina a potem jeżeli sytuacja by się powtarzała to dopiero ban. :)

Też się wypowiem, nie było mnie przy tym ale sorko SeeQ ci mówił żebyś tak na niego nie mówił to trochę obraza była no ale @@SeeQxd mogłeś mu dać mniejszego bana bo ten trochę za surowy, trzeba było dać mu kick lub ban max 5 min bo w sumie to nie była aż taka duża obraza że np wyzywa od ku**w cw**i itp. więc ban trochę za długi, tyle ode mnie 

Też się wypowiem, nie było mnie przy tym ale sorko SeeQ ci mówił żebyś tak na niego nie mówił to trochę obraza była no ale @@SeeQxd mogłeś mu dać mniejszego bana bo ten trochę za surowy, trzeba było dać mu kick lub ban max 5 min bo w sumie to nie była aż taka duża obraza że np wyzywa od ku**w cw**i itp. więc ban trochę za długi, tyle ode mnie 

Ale mnie nie rozumiesz... On nie mówił, nie upominał raz go tak nazwałem. Więcej razy na tsie. I od razu 30 minut ? Dobre.

hahaha

Użytkownicy wyżej. Co wy macie z angielskiego??? Pewnie po kapie i poprawka w sierpniu :P SeeQ po angielsku

s i k i u

a nie siku. Q w angielskiej wymowie brzmi

kiu

a nie

ku. 

heaVeN wiele razu Ci mówiłem czy to na ts czy jeszcze jak admina na JB miałeś żebyś tak na mnie nie mówił bo tego nie lubie. a ty jeszcze hamsko powiedziałeś do mnie na serwerze "siku" po czym zaczołeś się śmiać. Gdy powiedziałem Ci że zaraz bana dostaniesz nawet nie powiedziałeś głupiego sory. Gdybyś okazał skruche to bym Cie nie zbanował bo Cie lubie i uważam że jestes spoko koleś. Ale ze względu na to że bezczelnie i szczeniacko zaczołeś się śmiać to sory.

P.S. Polecam wejść na Google tłumacz i wpisać sobie translacje z polskiego na angielski i nadusić mikrofonik. Anielski głos z głośników rozwieje wszystkie wątpliwości co do waszej kapy z angielskiego XDDDDDDDd

Ja też nic do Ciebie nie mam. Ale czasami taką spine masz, że naprawdę już nie wiem kto nad Tobą panuje. Na tsie mnie upominałeś po czym nie miałeś żadnej spiny a się sam z tego śmiałeś. A gdy wpisałem nawet na tłumacza to wyszło sik. :) Naprawdę chłopie.. Ja się nawet nie śmiałem jak powiedziałem ,,Siku" Tylko śmiałem sie z Gustawa bo beke na tsie mielismy. :)

moze i admina nie mam, swiadkiem nie bylem, ale juz pare sytuacji w ktorych "SeeQ" chcial wielce pokazac jaki to jest bog serwera widzialem i slyszalem. jakis przerost ambicji moze?

ps. ja polecam troche slownika

Najlepiej to się przeproście i nie zachowujcie się jak małe dzieci w piaskownicy którzy się obrażają o byle co, to jest tylko ineternet, mam nadzieje że wszystko bedzie ok i nie będziecie się spinać o byle co, myślę że temat do zamknięcia

Za co ,,ja" przepraszać powiedz Ty mi. Nie chce, żeby dostał ostrzeżenie czy coś. Bo jest dobrym adminem. Ale czasami przegina i to strasznie. Chciałem tylko mu upomnieć to, że źle postąpił.. A za niby obraze siku a sikiu to tylko jedno ,,i" dodać i by taki wyraz wyszedł. A gdy np. jak mam nick heaVen. to ktoś przekręci na haven. to tez mam sie obrazic? Pomysl troche.... Do zamknięcia. I nie rób tak więcej.

Tylko że twoje przekręcenie nicku nic nie robi a w moim przypadku nisc sikiu zmienia sie w ogpady ludzkiego organizmu które śmierdzą, są żółte i wylewa się je do kibla na którym jest w ch** zarazków. Mówie to z góry że nie lubie a wręcz niecierpie takiego nazywania mojej osoby. i jeśli ktoś o tym nie wie to po moim upomnieniu i zagrozeniu banem przeprosi a nawet powie takie głupie sory to nic by sie nie stalo. ale śmianie się z tego to jest oznaka dla mnie braku szacunku i takie zjedzenie 1 literki to jest obraza. tyle mam do powiedzenia. wiecej nie bede pisał bo szkoda nabijania postów. 

P.S. michasiu juz na JB kolesiastwo się skończylo bo lubie heaven'a a bana dostał. To tylko dobrze świadczy :*

[align=center]Chętnie się wypowiem każdy kto zna go osobiście czasami powie "siku" akurat w moim przypadku poprawie się nie podoba mi się to przezwisko dlatego mówię na niego sęku. Byłem przy tej sytuacji akurat z nim na TS i osobiście słyszałem z Heavena ust to przezwisko. Ban może i za długi ale już nie raz to się zdarzało nie mówię ,że teraz tylko w okresie mniej więcej 2-3 tygodni. A Heaven podając twój przykład z Haven jest to zdrobnienie twoje nicku a w przypadku SeeQ jest to obraza. Jak nie potrafisz znaleźć innego zdrobnienia pomieszaj troszkę angielskiego z polskim na pewno coś Ci ciekawego wyjdzie na co Sęku się nie obrazi :)  @ZAAAKRECONY

Przypomnę ostatnią akcje na ts gdy Heaven coś chciał puścić ty już mówiłeś a nawet przekrzykiwałeś ,że ty już masz nie włączaj a by tylko twój bot użytkował po czym i tak tego nie odpaliłeś. A reszty nie będę opowiadał bo sam znasz i pisząc nie zachowujcie się jak dzieci z piaskownicy. sam najpierw przemyśl swoje zachowanie i nie które odpowiedzi w podaniach które były żenujące. Kłócić się nie będę bo sensu nie ma najmniejszego bo skończy się to warnem czy tam ostrzeżeniem dla mnie :/[/align]

Jeżeli czytacie nick seeq po angielsku to nie "siku" tylko

"s iku" nie łączymy "s" z "i". Z drugiej strony czemu mieliby czytać po angielsku skoro to nie jest żadne słowo z angielskiego, więc powinno się czytać po polsku "seeku". Następnym razem trochę więcej dystansu, a jeżeli już bardzo Ci się to nie podoba to upomnienia, bo 30 minut za taką blschostke to lekka przesada.

hahaha

Użytkownicy wyżej. Co wy macie z angielskiego??? Pewnie po kapie i poprawka w sierpniu :P SeeQ po angielsku

s i k i u

a nie siku. Q w angielskiej wymowie brzmi

kiu

a nie

ku. 

heaVeN wiele razu Ci mówiłem czy to na ts czy jeszcze jak admina na JB miałeś żebyś tak na mnie nie mówił bo tego nie lubie. a

t

y jeszcze

hamsko

powiedziałeś do mnie na serwerze "siku" po czym

zaczołeś

się śmiać. Gdy powiedziałem Ci że zaraz bana dostaniesz nawet nie powiedziałeś głupiego sory. Gdybyś okazał skruche to bym Cie nie zbanował bo Cie lubie i uważam że jestes spoko koleś. Ale ze względu na to że bezczelnie i szczeniacko

zaczołeś

się śmiać to sory.

P.S. Polecam wejść na Google tłumacz i wpisać sobie translacje z polskiego na angielski i nadusić mikrofonik. Anielski głos z głośników rozwieje wszystkie wątpliwości co do waszej kapy z angielskiego XDDDDDDDd

To kiedy poprawka z języka polskiego? Zakręcony pilnuj chłopaków bo zbyt wielkie ego jest dla zarejestrowanych lub zbanowanych. Liczę na rozmowę na pw zmniejszającą ego admina oraz podesłanie dobrego korepetytora z polskiego, angielski opanowany do perfekcji więc nie ma czym się obawiać. 

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...