Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177875 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Nick: .M3RO Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Spore mialem juz chyba 3-4 razy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 6 Lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ zaczynam grac znowu w Cs'a I teraz gram na DD2 Wiem że GT slabe bo niegrałem przez ostatnei tygodnie Ale ja to nadrobie.Niby H mam przegrane i to sporo Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: teraz ok 3-5 H zależy czy mam czas Kontakt:Steam .M3RO Link do GT:http://www.gametracker.com/player/.M3RO/80.72.43.106:27027/ Przepraszam ze nie wstawilem wczesniej PS Moge doplacac troche do Sieci max moge wysłac z Fona rowne 10 zł nie wiecej Pozdrawiam .M3RO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Lipca 2014 #177876 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Masz 24h na wstawienie linku z GT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Lipca 2014 #177880 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 juz :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Lipca 2014 #177929 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Zobaczymy, jaka będzie twoja aktywność przez najbliższy tydzień/dwa. Jeśli będzie rokująca, podejdziemy do podania ponownie. Na ten czas zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180737 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Również jestem na tak. Godzinki są, steam jest, wiek jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180780 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jestem na tak +Wymagania +Godziny +Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 19 Lipca 2014 #180782 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Spełnia wszystkie wymagania na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 19 Lipca 2014 #180799 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jestem na tak Grałem z nim pare razy Aktywny Godziny sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180852 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 A mnie zastanawia jedno, gracza .M3RO, który niegdyś z nami grał pamiętam z mega skilla i z tego, że jak już grywał na serwerze to był "cichą myszką", grał by grać, zero wypowiedzi... Teraz nagle taka odmiana, pojawiasz się po dłuższej przerwie, cudownie odmieniony. Mógłbym rzec, że dla mnie jesteś innym graczem Nie byłem znajomym "dawnego" .M3RA, ale pamiętam go bardzo dobrze z serwera i wiem, że był inny. Dodatkowa moja obserwacja... "Dawniejszy" .M3RO jeśli wierzyć temu co jest w profilu, jest ze Śląska. Ty zaś masz podane Kielce i nowo powstałe konto na forum... Na forum ss'y z kwietnia wrzucane: http://multi-head.pl/topic/26688-ubm3ro/?hl=m3ro Tutaj zaś konto i jego dane: http://multi-head.pl/user/13476-m3ro/ Co do samego podania, ja jestem na nie. Jestem niemal w 90% przekonany, że nie jesteś tą samą osobą, ale mogę się mylić. Dodam jeszcze, że skille są inne, ale to jest akurat zmienne... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180882 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jestem na Tak +aktywnosc +Steam +wymagania +amx jeszcze mogl bys poprawic Pozdrawiam *Gambino*RPK +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 19 Lipca 2014 #178489 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jak najbardziej na TAK! -Ogarnia -Zgłasza czity na u@ oraz forum -Wiek -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180943 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Tak ! Czemu ? Ogarnięty , Spoko ziomek , Dostępny , A poza ty mało adminów dostępnych TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Lipca 2014 #180955 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Tak jak napisał Joe. Jestem tego samego zdania co on. Wydaje mi się, że to nie jest własnie ten .M3RO co kiedyś. Dawny .MERO nic się nie odzywał, grać też grał inaczej hmm no nie wiem. Zachowujesz się trochę za dziecinnie. Również jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2014 #180960 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Inny .M3RO ? Nie grałem przez miecha bylem Za granica I wróciłem Trochę się zmieniłem nawet Rodzice mówiła ze się zmieniłem ale ja jestem ten Sam >M3RO co kiedys s MERO nic się nie odzywał A to co mma byc zamkniety w Sobie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181023 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 M3RO nie czuj sie urazony ale moim zdaniem zbyt pochopnie ,,dzialasz" na serwerze. Juz tlumacze dlaczego... Nie powiem jestes aktywny od czasu napisania podania, zglaszasz na u@ ale twoje zgloszenia sa w ogole nie celne. Do tego spamujesz okropnie na tym u@. Moim zdaniem jesli zostalbys adminem to zbyt duza ilosc graczy moglibysmy stracic dzieki Tobie. Do tego czasem dochodzil resp musialem Cie poganiac. Moim zdaniem bedzie jeszcze czas na pozytywne koncowe Tak w przyszlosci ale nie teraz. Dlatego jestem na NIE i dla dobra serwera wolalbym zeby wyzsze sfery rowniez sie ze mna zgodzily. Natomiast zachecam zebys gral u nas tak jak dotychczas i z czasem znow zlozyl podanie poniewaz checi masz ale tutaj liczy sie tez doswiadczenie a na tym etapie nie widze zebys mogl nam pomoc w ,,lapance". Edit. Do tego dochodzi oszustwo w bialy dzien z nickiem. Malin wyjasnil wedlug mnie mozna zamknac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181026 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Powiadasz, że się zmieniłeś... Wtedy grałeś z Nami duuuuużo więcej czasu, a wypowiedziałeś się raz na forum, w temacie z ssami. Tamtego "Cię"/M3RA pamiętam z mhmm tajemniczości, zwykły gracz, ze skillem powyżej normalnego poziomu. Nagle po niby miesiącu cudowna odmiana, skill inny, styl bycia inny, miejsce zamieszkania inne... W dodatku słyszałem opinię, że niegdyś było to konto brata... Teraz mówisz, że miałeś przerwę... Nie chcę się bawić w detektywa, ale jeśli ktoś ma "żerować" i korzystać z osiągnięć innej osoby to muszę swoje spostrzeżenia napisać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Lipca 2014 #181044 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Mowiłm ze brat ma konto Steam a nie Gra na tym Serwie on Na DD2+DM juz nie wolno garc na 1 steam'ie o nie odrzucajcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 20 Lipca 2014 #181063 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362157 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina ONLY DD2" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi