Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick: .M3RO

Doświadczenie (w byciu adminem): Spore mialem juz chyba 3-4 razy :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6

Staż w CS-sie: 6 Lat :)

Steam / NonSteam: Steam :)

Dlaczego TY .!: Ponieważ zaczynam grac znowu w Cs'a :) I teraz gram na DD2 :) Wiem że GT slabe bo niegrałem przez ostatnei tygodnie :( Ale ja to nadrobie.Niby H mam przegrane i to sporo :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: teraz ok 3-5 H zależy czy mam czas :D

Kontakt:Steam :) .M3RO

Link do GT:http://www.gametracker.com/player/.M3RO/80.72.43.106:27027/       Przepraszam ze nie wstawilem wczesniej

PS Moge doplacac troche do Sieci max moge wysłac z Fona rowne 10 zł nie wiecej :)

Pozdrawiam .M3RO

Gość Guest

A mnie zastanawia jedno, gracza .M3RO, który niegdyś z nami grał pamiętam z mega skilla i z tego, że jak już grywał na serwerze to był "cichą myszką", grał by grać, zero wypowiedzi... Teraz nagle taka odmiana, pojawiasz się po dłuższej przerwie, cudownie odmieniony. Mógłbym rzec, że dla mnie jesteś innym graczem :) Nie byłem znajomym "dawnego" .M3RA, ale pamiętam go bardzo dobrze z serwera i wiem, że był inny.

Dodatkowa moja obserwacja... "Dawniejszy" .M3RO jeśli wierzyć temu co jest w profilu, jest ze Śląska. Ty zaś masz podane Kielce i nowo powstałe konto na forum...

Na forum ss'y z kwietnia wrzucane:

http://multi-head.pl/topic/26688-ubm3ro/?hl=m3ro

Tutaj zaś konto i jego dane:

http://multi-head.pl/user/13476-m3ro/

Co do samego podania, ja jestem na nie. Jestem niemal w 90% przekonany, że nie jesteś tą samą osobą, ale mogę się mylić.

Dodam jeszcze, że skille są inne, ale to jest akurat zmienne...

Pozdrawiam

Tak jak napisał Joe. Jestem tego samego zdania co on. Wydaje mi się, że to nie jest własnie ten .M3RO co kiedyś. Dawny .MERO nic się nie odzywał, grać też grał inaczej hmm no nie wiem. Zachowujesz się trochę za dziecinnie. Również jestem na NIE.

Gość Guest

Inny .M3RO ? Nie grałem przez miecha bylem Za granica :( I wróciłem  Trochę się zmieniłem nawet Rodzice mówiła ze się zmieniłem ale ja jestem ten Sam >M3RO co kiedys s :)    

MERO nic się nie odzywał

A to co mma byc zamkniety w Sobie ??

Gość Guest

M3RO nie czuj sie urazony ale moim zdaniem zbyt pochopnie ,,dzialasz" na serwerze. Juz tlumacze dlaczego... Nie powiem jestes aktywny od czasu napisania podania, zglaszasz na u@ ale twoje zgloszenia sa w ogole nie celne. Do tego spamujesz okropnie na tym u@. Moim zdaniem jesli zostalbys adminem to zbyt duza ilosc graczy moglibysmy stracic dzieki Tobie. Do tego czasem dochodzil resp musialem Cie poganiac. Moim zdaniem bedzie jeszcze czas na pozytywne koncowe Tak w przyszlosci ale nie teraz. Dlatego jestem na NIE i dla dobra serwera wolalbym zeby wyzsze sfery rowniez sie ze mna zgodzily.

Natomiast zachecam zebys gral u nas tak jak dotychczas i z czasem znow zlozyl podanie poniewaz checi masz ale tutaj liczy sie tez doswiadczenie a na tym etapie nie widze zebys mogl nam pomoc w ,,lapance".

Edit.

Do tego dochodzi oszustwo w bialy dzien z nickiem. Malin wyjasnil wedlug mnie mozna zamknac...

Gość Guest

Powiadasz, że się zmieniłeś... Wtedy grałeś z Nami duuuuużo więcej czasu, a wypowiedziałeś się raz na forum, w temacie z ssami. Tamtego "Cię"/M3RA pamiętam z mhmm tajemniczości, zwykły gracz, ze skillem powyżej normalnego poziomu. Nagle po niby miesiącu cudowna odmiana, skill inny, styl bycia inny, miejsce zamieszkania inne...

W dodatku słyszałem opinię, że niegdyś było to konto brata... Teraz mówisz, że miałeś przerwę... Nie chcę się bawić w detektywa, ale jeśli ktoś ma "żerować" i korzystać z osiągnięć innej osoby to muszę swoje spostrzeżenia napisać...

Gość Guest

Mowiłm ze brat ma konto Steam a nie Gra na tym Serwie on Na DD2+DM  juz nie wolno garc na 1 steam'ie

o nie odrzucajcie !

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...