Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176596 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Witam serdecznie wszystkich kto zaczynają to czytać Mam do was pewnie pytanie Pytanie pierwsze brzmi , czy macie dla mnie jakieś propozycje żeby wrócić na stanowisko admina na FFA ? A drogie to czy macie jakieś uwagi bo być może wgl nie chcecie abym wracał na stanowisko . Do wszystkich uwag i propozycji będę się starać dostosować . PS-Jak chcecie mnie po prostu zjechać ze sie nie nadaje i nie chcecie mnie , to zrobcie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 9 Lipca 2014 #176610 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Już za sam temat jestem na nie. To My mamy wiedzieć czy masz wrócić, czy Ty? Z tego co widzę, to straciłeś admina, pewnie z powodu braku aktywności. Jeżeli masz wracać z łaski, a na to wygląda, to nie wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176619 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Znów sie naj*bałeś Lem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 9 Lipca 2014 #176641 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Wydaje mi się, że koledze chodzi o to, co mógłby zrobić, aby odzyskać swoją rangę. Każdy popełnia błędy i zasługuje na drugą szansę, jednak trzeba sobie na nią zapracować. Czynny udział w życiu serwera i forum, dział zgłoś cheater'a, masz się jak wykazać. Jeśli będziemy widzieć, że się starasz i pokutujesz, dostaniesz sygnał do kolejnego podejścia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #176773 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Ok . Wiec do dzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lipca 2014 #176782 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Na 100% popraw swoją aktywność, to jest kluczowa sprawa, a i czerwony nie dla Ciebie, zmień to szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 10 Lipca 2014 #176939 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi