Gość Guest Napisano 9 Lipca 2014 #176290 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: Just FloW Godzina, data zdarzenia: 14:00 Mapa: de_dust2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:60602033 Uzasadnienie: rozpoczela sie runda i przebieglem cala mape i wrocilem sie na respa gdzie zabilem 2 i strzelalem do 3, w next rundzie gracz Eto'o#9 zaczal mnie obrazac wiec ja tez mu zaczalem odpowiadac, obaj dostalismy bana w tym ze ja dostalem za 1 dzien a on na 30 min i gdzie tu sprawiedliwosc ? tutaj prosze ss z consoli: http://speedy.sh/bG59E/Ss-y.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 9 Lipca 2014 #176301 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Eto zbanowałem ja na 30 min, Ciebie też chciałem na tyle samo zbanować. lecz któryś z adminów mnie wyprzedził i dał Ci na 1 dzień. Można przedłużyć mu bana na 1 dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2014 #176312 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Bana dla gracza Eto przedłużam do 1 dnia. Mam nadzieję, że to go czegoś nauczy. Natomist Ty Eriss wyczekaj karę, na przyszłość będziesz reagował mniej impulsywnie. @@ Sprawdzając bansa zauważyłem, że na Ip gracza Eto jest 1 ban za czitowanie. W takim razie gracz zostanie zbanowany permamentnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 9 Lipca 2014 #176316 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi