Gargulec Napisano 7 Lutego 2016 #394684 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 1. Imię: Konrad. 2. Kontakt: Steam, Gadu-Gadu, Prywatna wiadomość na forum, Facebook. 3. Lokalizacja: Małopolska, Kraków. 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Zależy to głównie od dnia, ale tak przeważnie około sześciu, dziesięciu godzin . 5. Posty (min.200 sensownych): Zostało mi 48 postów do napisania, żeby uzyskać ową liczbę postów. 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pilnować na nim porządku, pomóc moderatorom jak i całej Administracji. Codziennie na forum widzę osoby łamiące regulamin, pisząc bezsensowne posty, przeklinające na shout-boxie, spamujące we wszystkich działach... 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Chciałbym zajmować się działem "Zmiany personalne w sieci", a także całym działem "Świat użytkownika" . 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Posiadam. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Owszem, posiadam. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: Nie otrzymałem ani jednego ostrzeżenia w przeszłości, otrzymałem tylko upomnienie od 'Desire . 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Konrad i pochodzę z Krakowa.Urodziłem się w 1994 roku w szpitalu zaraz koło Nowej Huty. Jako dziecko uwielbiałem jeździć na rowerze, niestety moja pasja się skończyła kiedy ukończyłem 17 lat. Obecnie zajmuję się Motoryzacją w małym zakładzie. Interesuję się głównie Kynologią. Mam dosyć małe mieszkanie, w którym pies by się nie zmieścił . Na forum jestem już dosyć długo (Pierwszy raz odwiedziłem forum 31 grudnia o godzinie 13:57), więc myślę, iż się nadam. Bardzo serdecznie pozdrawiam. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Posiadam doświadczenie w obsłudze owego skryptu. Jak każdy czasami popełniam błędy, tzn. nie wiem jak sprawdzić liczbę postów napisanych na sb etc. ================== Proszę nie pisać postów typu: "Na 100% nie masz takiego stażu, ty kłamiesz z tym". Zapraszam na steam z pytaniami dotyczącymi MH, na wszystkie odpowiem . ================== Przypominam, że posty to tylko liczba . ================== Serdecznie pozdrawiam, @Gargulec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 7 Lutego 2016 #394687 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Łojoj Nie spełniasz sporej ilości wymagań jeśli chodzi o range moderatora, do tego posiadasz juz 2 rangi funkcyjne. Przypomnę pkt regulaminu; Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń. No i na forum udzielasz się od bardzo niedawna. Sory ale NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2016 #394691 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 To podanie spuentuje 1 stwierdzenie. Zdecydowanie za wcześnie na to podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2016 #394692 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi