Gargulec Napisano 7 Lutego 2016 #394684 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 1.聽Imi臋:聽Konrad. 聽 2.聽Kontakt:聽Steam, Gadu-Gadu, Prywatna wiadomo艣膰 na forum, Facebook. 聽 3.聽Lokalizacja:聽Ma艂opolska, Krak贸w. 聽 4.聽Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum聽(oko艂o):聽Zale偶y to g艂贸wnie od dnia, ale tak przewa偶nie oko艂o sze艣ciu, dziesi臋ciu godzin . 聽 5.聽Posty聽(min.200 sensownych): 聽Zosta艂o mi 48 post贸w do napisania, 偶eby uzyska膰 ow膮 liczb臋 post贸w.聽 聽 6.聽Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum聽(uzasadnienie):聽Chcia艂bym pilnowa膰 na nim porz膮dku, pom贸c moderatorom jak i ca艂ej Administracji. Codziennie na forum widz臋 osoby 艂ami膮ce regulamin, pisz膮c bezsensowne posty, przeklinaj膮ce na shout-boxie, spamuj膮ce we wszystkich dzia艂ach... 聽 7.聽Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum:聽Chcia艂bym zajmowa膰 si臋 dzia艂em "Zmiany personalne w sieci", a tak偶e ca艂ym dzia艂em "艢wiat u偶ytkownika" 聽. 聽 8.聽Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi:聽Posiadam. 聽 9.聽Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci:聽Owszem, posiadam. 聽 10.聽Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci:聽Nie otrzyma艂em ani jednego ostrze偶enia w przesz艂o艣ci, otrzyma艂em tylko upomnienie od 'Desire . 聽 11.聽Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]:聽Mam na imi臋 Konrad i pochodz臋 z Krakowa.Urodzi艂em si臋 w 1994 roku w szpitalu zaraz ko艂o Nowej Huty. Jako dziecko uwielbia艂em je藕dzi膰 na rowerze, niestety moja pasja si臋 sko艅czy艂a kiedy uko艅czy艂em 17 lat. 聽Obecnie zajmuj臋 si臋 Motoryzacj膮 w ma艂ym zak艂adzie. Interesuj臋 si臋 g艂贸wnie Kynologi膮. Mam dosy膰 ma艂e mieszkanie, w kt贸rym pies by si臋 nie zmie艣ci艂 . Na forum jestem ju偶 dosy膰 d艂ugo (Pierwszy raz odwiedzi艂em forum 31 grudnia o godzinie 13:57), wi臋c my艣l臋, i偶 si臋 nadam. Bardzo serdecznie pozdrawiam. 聽 12.聽Do艣wiadczenie聽(czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Posiadam do艣wiadczenie w obs艂udze owego skryptu. Jak ka偶dy czasami pope艂niam b艂臋dy, tzn. nie wiem jak sprawdzi膰 liczb臋 post贸w napisanych na sb etc.聽 聽 聽 聽 ================== 聽 Prosz臋 nie pisa膰 post贸w typu: "Na 100% nie masz takiego sta偶u, ty k艂amiesz z tym". Zapraszam na steam z pytaniami dotycz膮cymi MH, na wszystkie odpowiem . 聽 ================== 聽 Przypominam, 偶e posty to tylko liczba . 聽 ================== 聽 聽 聽 聽 聽 Serdecznie pozdrawiam, @Gargulec.聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 7 Lutego 2016 #394687 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 艁ojoj 聽 Nie spe艂niasz sporej ilo艣ci wymaga艅 je艣li chodzi o range moderatora, do tego posiadasz juz 2 rangi funkcyjne. 聽 Przypomn臋 pkt regulaminu; 聽 Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w dyskwalifikuje Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅. 聽 No i na forum udzielasz si臋 od bardzo niedawna. 聽 Sory ale NIE. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2016 #394691 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 To podanie spuentuje 1 stwierdzenie. Zdecydowanie za wcze艣nie na to podanie.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Lutego 2016 #394692 Udost臋pnij Napisano 7 Lutego 2016 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. 聽 Uzasadnienie: 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi