#RELOP Napisano 6 Lipca 2014 #175082 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Problem mam taki że tylko na platformie Steam, mam ping +150, przez co grać się nie da w CS'a 1.6. Na NS bezproblemowo mogę grać ping. 50. Co proponujecie. Próbowałem wpisywać różne komendy, usuwałem CFG. Proszę nie dawać nie dawać żadnych linków do żadnych programów. Z góry dziękuję. @edit teraz robię reinstall. @edit nadal mam lagi, macie jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Lipca 2014 #175159 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Steam zużywa sporo zasobów procesora, jeśli masz słabszy sprzęt, być może w tym tkwi problem. Na pewno nie są to problemy z łączem skoro na ns'ie wszystko gra jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 7 Lipca 2014 Autor #175418 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2014 Steam zużywa sporo zasobów procesora, jeśli masz słabszy sprzęt, być może w tym tkwi problem. Na pewno nie są to problemy z łączem skoro na ns'ie wszystko gra jak należy. CS:GO normalnie działa(ping, etc.) więc sprzęt jest bardzo dobry. Tylko w 1.6 na Steamie mam ping +150. Wyłączałem wszystkie programy, które czerpią łącze, ale ping nawet nie drgnie. Macie jakieś pomysły? Może później spróbuje zainstalować na WIN8(mam 2 systemy). Jak to nie pomoże, to już nie wiem co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 15 Lipca 2014 #179131 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2014 Czy problem nadal występuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2014 #180161 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Brak zainteresowania autora wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2014 #180162 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi