Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174834 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: 05.07.2014 ok. godz. 19.26Nick admina/gracza, który zawinił: -=Lukasz=-Dowody: HLTVŚwiadkowie: Kasia. <3, lisik.Uzasadnienie: Gracze z serwera nie mogli wejść do kampy bo było za wysoko więc podsadzałem ich do kampy żeby mogli tam wejść a on mnie zbanował za "cele mapy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174837 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 A wiec tak kolego obserwowałem Ciebie przez ok 4 min i albo sobie latałeś na bh po mapie albo siedziałeś w kampie.W tamtym momencie może i podsadzałeś chociaż nikt tam nie wchodził w tym momencie a Ty tam stałeś zamiast iść do innej kampy np.To tyle z mojej strony. Pozdrawiam Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasiaaa Napisano 5 Lipca 2014 #174840 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Kolego adminie.. tam kazdy wchodzil @ Łukasz stałam obok .. zreszta nawet ja tam wbijałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174843 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 No akurat wtedy nikt nie wchodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174847 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ja wchodziłem jakoś v1r00z wchodził coś ty musiałeś chyba grać na innym serwie że tego nie widziałeś albo radziłbym pożyczyć okulary od dziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 5 Lipca 2014 #174848 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Po pierwsze Lisik nie prowokuj po drugie co do Ciebie l<3you masz jakieś dowody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174849 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Napisał bym Ci coś ale bym dostał warna.A co do tego podsadzania to w tamtym momencie nikogo nie było wiec mógł do innej kampy i wykonywać cele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174851 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Ciągle powtarzasz nikogo nie było a sam nie mogłem wskoczyć na niego bo tak było tłoczno zresztą HLTV wszystko wyjaśni mędrzce ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174852 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 ja wtedy byłem na specie -,- już się sam gubisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174854 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Lisik napisał że nie mogłem nie nie mogłeś a co do Ciebie Guyver jak coś to ja jestem LoWcAfRaGoW a chyba jedynym dowodem jest HLTV bo jaki może być jeszcze dowód dostając bana za "cele mapy" na 30min tylko świadkowie i HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 5 Lipca 2014 #174855 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Na dzień dzisiejszy HLTV nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2014 #174856 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 Aha okej no to w takim razie są tylko świadkowie z tego co wiem będzie tak "Z braku dowodów temat został zamknięty" a mi chodzi tylko o niesłusznego bana nie żeby on tracił admina czy dostał tam jakieś kary czy warny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guyver Napisano 6 Lipca 2014 #175003 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 6 Lipca 2014 #175004 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi