Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174364 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Witam, parę dni temu chciałem kupić Klasę Premium więc wysłałem SMS po czym kod zwrotny przyszedł, lecz pisało, że wykorzystany, pisałem reklamację tam na hostingu od tych kodów, lecz nie dostałem odpowiedzi, zlekceważyłem to i wysłałem na drugi dzień jeszcze raz SMS i to samo. Znów pisałem Reklamację i nie dostawałem odpowiedzi przez 3-4dni więc pisałem na forum, dogadałem się z Administratorem i dostałem jedną Premke (z tamtych kodów nie dostałem odpowiedzi aż do dziś) , chciałem sobie kupić Premium, pisałem na jakiś numer gg z Multi-Head czy mógłbym dostać inny nr oraz treść z jakiegoś innego hostingu, lecz dostałem odpowiedź, że już to naprawiono czy coś, więc od razu kupowałem poprzez Sklep. Znów powtórka z rozrywki.... [attachment=o276] http://ifotos.pl/zobacz/premiumpn_ewnrpqh.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Lipca 2014 #174372 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Takie sprawy załatwiaj na PW z Administracją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Lipca 2014 #174373 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi