Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173835 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: 12 35 (przed chwilą) Nick admina/gracza, który zawinił: eSka`Zaurus.<3. Dowody: nie mam, ale jest hltv Świadkowie: Same nonsteamy Uzasadnienie: Gdy admin siedział w kampie i zombie do niego wchodziło. Admin bezczelnie naprawiał lmy. Po czym powiedziałem, że "Masz szmato skarge na forum" zbanował mnie na 7 dni. Ja w słowie "szmata" nie widze nic obraźliwego.Przez tak n ieogarniętą administrację serwer traci graczy.Proszę o upomnienie admina i o skrócenie mojego bana Moje id STEAM_0:0:37822073 0 00:08 27 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 3 Lipca 2014 #173838 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Co prawda nie jestem w ubt, ale wyprzedze admina. Powinieneś wstawić demko i rozpisać je co i w którym momencie, bo skargi bez DOWODÓW będą zamykane ;d na słowo nikt nie uwierzy. Skoro jest hltv to do boju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Lipca 2014 #173839 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Hmm jeżeli admin Cię obraził to przedstaw dowód. Skoro Ty tak nazwałeś admina miał prawo dać Ci bana za obrazę. Na naszej sieci walczy się z chamstwem i brakiem kultury. Myślę, że ban słuszny, a co do jego długości wypowie się ktoś wyższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skubaniec Napisano 3 Lipca 2014 #173841 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 viruss , mam pytanie czy zdejmowanie i ponowne stawianie lma to coś złego !? taka drobnostka doprowadza cie do takiej agresji ?! proszę cię panuj nad sobą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173845 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 dobra owszem moze przesadzilem, że nazwałem go tak. ale myśle ze 7 dni to jest jednak za długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Lipca 2014 #173867 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Admin banujący odczytał temat i tym razem nie raczył już odpowiedzieć, tak więc skracam bana do 10h. ViRuSS, nie może trochę, tylko przesadziłeś. Następnym razem panuj nad emocjami, taryfy ulgowej już nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Lipca 2014 #173868 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi