Guest Guest Posted July 3, 2014 #173785 Share Posted July 3, 2014 Data i godzina zdarzenia: Nick admina/gracza, który zawinił: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie:Na screenie ktory przedstawil fontek widac dokladnie jak gracz o nicku brendal mnie bluzga admin nie reaguje wiec sie bronilem nie dam sie wyzywac przez jakis gowniarzy i napisalem dokladnie dwa zdania ktore sa na screenie mowiac "ciagle" panie admine prosze przestawic dowody jakies na to ze tak wlasnie jest a jezeli jestes juz tak bardzo pilnujesz porzadku na serwerze to powiedz mi jakim cudem koles jak mnie bluzgal to nic nie widziales a ja napisalem 2 zdania to dopatrzyles sie w sekunde wlasciwie dostalem bana za to ryj szczylu bo to drugie to juz wcisnalem enter na banie , rozumiem ze niektorym wolno obrazac innych graczy natomiast inni sa za to karani i jest to zalezne tylko od admina ktory akualnie jest na serwerze, na dodatek ten gosciu co mnie bluzga na tym screenie http://speedy.sh/ssA...07-03-00001.jpg nie dostal bana za obraze czy kulture nick BRENDAL jak widac na screenie skoro jestes taki regulaminowy powiedz mi dlaczego zbanowales goscia ktory sie bronil a ten ktory go skurwial gral sobie dalej ??? Wracajac jeszcze do wypowiedzi Fontka w poprzednim temacie co do tego bugowania klasy widze ze jak na ts powiedza to sie slucha ale jak u@ ktos napisze to albo sie nie czyta albo ma sie wy ... To swietnie ze uciekl jak bys wiedzial (a powinienes ) w amx jest taka opcja zeby dac bana graczowi ktory przed chwila opuscil serwer , wlasnie na takie sytuacje jak ta , teraz to jeszcze pokazales ze marnie z obsluga amx nawet komned nie znasz, ale to nie o to chodzi chodzi o to czy napisanie do goscia "ryj szczylu" ktory napisal do ciebie "kurwo" podchodzi pod bana na 30 min?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 3, 2014 #173848 Share Posted July 3, 2014 Witaj... Gracz w tym samym momencie uciekł, więc nie zdążyłem mu wlepić bana.. Można ściagnąć demko z hltv w którym po Twoim banie gracz uciekł.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted July 3, 2014 #173808 Share Posted July 3, 2014 Jeżeli podasz Ip danego gracza zostanie zbanowany. Co do Maniaka decyzję podejmie opiekun 200, albo H@. najlepiej przedstaw dowód (HLTV), gdzie będziemy mogli zauważyć, że gracz uciekł po banie Bocisława. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 4, 2014 #174335 Share Posted July 4, 2014 Witam... A wiec dzisiaj próbowałem odpalić demko z HlTV, razem z AJ KILL JU i niestety nie udało nam się uzyskać dowodu.. Więc nie mam dowodu a co za tym idzie, wnioskuje o dodanie mi Warna w dziale adminowskim.. Jest to mój trzeci Warn wiec juz nic nie poradzę na to.. Pozdrawiam Edit.. Szkoda tylko Bocislaw, ze nie pamiętasz jakim Ty byłeś nieogarnietym adminem.. szukasz u innych błędów dlatego ze Ty byłeś słaby... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 4, 2014 #174345 Share Posted July 4, 2014 Opiekun serwera lub H@ zadecydują, na ten czas zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 4, 2014 #174346 Share Posted July 4, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts