Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173776 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Witam ja z pytaniem do naboji lewitera, a mianowicie czy osoba która ma ten perk i strzela w swoich a za razem ich wywala do góry to może zostać zbanowana czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173780 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Widocznie ten perk trzeba naprawić bo możliwe, że jest z nim coś nie tak. Ma jakiegoś buga, którego gracz wykorzystuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173798 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Bo gdy pisałem na u@ to admin Fontek napisał mi że za to niby się nie banuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 3 Lipca 2014 #173843 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jest to w jakiś sposób utrudnianie gry, ja jeśli widzę taką sytuacje to wywalam gracza : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Lipca 2014 #173846 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Jak ktoś będzie celowo strzelał w swój temat mając ten item, to wiadome, że utrudnia komuś grę w dodatku buguje perk. Najlepiej najpierw upomnieć, jak nie zareaguje to najlepszym sposobem będzie kick -> Ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 3 Lipca 2014 #173847 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi