Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #173741 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Twój nick podczas gry: Lasencja1916 Godzina, data zdarzenia: 9;15 rano , 2014 rok 3 lipiec Mapa: #2 Only Dust2 STEAM_ID / IP: Neo, Zmienne Uzasadnienie: Nie posiadałem ani aima ani wh Powód: Wallhack + Aimbot Nie posiadałem żadnego z wyżej wymienionych ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 3 Lipca 2014 #173746 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Zapraszam admina Aj KILL YOU !!! do przedstawienia dowodów. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Lipca 2014 #174039 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 Mam na ciebie demo :] i mam 24h na jego wstawienie :] więc je wstawie lecz jutro ODPALEŃCU! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174215 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Mam na ciebie demo :] i mam 24h na jego wstawienie :] więc je wstawie lecz jutro ODPALEŃCU! Nieno spoczko ) Nie ma proglemu ... Ja wiem że nie byłem odpalony ale ty sobie mów co chcesz ) ... Wcześniej Esy czyste teraz aim + wh aha no ok czekam na te twoje zajebiste dowody masz 9h jeszcze :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174221 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 "więc je wstawie lecz jutro ODPALEŃCU!" Co to w ogóle ma być? Gracz dostaje ub, a admin ostrzeżenie w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174224 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi