Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173668 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia: 02.07.2014 23:20 Nick admina/gracza, który zawinił: "Mefełdron #słeeeg" Dowody: Kicked by Console: "utrudnianie gry" Kicked :"utrudnianie gry" Świadkowie: Teez jedynie wie ocb bo myślałem że to on mnie kicknął Uzasadnienie: Gram na dd2 #2 , i byłem w CT poczym jeden z mojej drużyny postanowił latać za mną i rzucać fleshe mianowicie "Kropkowana kropkowa kropka" + wyzywał mnie i innych graczy "*DEAD* Kropkowana kropkowa kropka . : ciota" wbił TeeZ na serwer i pisze na u@ żeby zbanował tego Kropkowatego , po czym pierwsze ja dostałem kicka niby za "utrudnianie gry" a potem dopiero on . Tyle że problem jest taki że nikomu gry nie utrudniałem i nie rzucałem fleshów tak jak mi pisał mefełdron . Dlatego pisze skarge na niego , jeśli miałby demko gdzie specjalnie rzucałem fleshe to nie ma problemu , nawet moge dostać warna , ale wiem że tego nie robiłem i kicka nie powinienem dostać . Wiem że to drobnostka ale admin na takim serwerze nie może popełniać błędów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Lipca 2014 #173672 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 przedstaw jakieś dowody zaistniałej sytuacji itd wtedy porozmawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173675 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 TeeZ może potwierdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 2 Lipca 2014 #173676 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 według twojej teorii dowodów wystarczy że ktoś komuś poświadczy i jest git wiec jutro polowa serwera była by zbanowana poprosze hltv z czasami akcji i opisem co i kiedy miało miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173686 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Poszukam potem edytuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 4 Lipca 2014 #174257 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Odświeżam. Jeżeli nie wstawisz dowodów do końca dzisiejszego dnia, skarga będzie zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174295 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Czas na wstawienie minął /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Lipca 2014 #174296 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi