Guest Guest Posted July 2, 2014 #173668 Share Posted July 2, 2014 Data i godzina zdarzenia: 02.07.2014 23:20 Nick admina/gracza, który zawinił: "Mefełdron #słeeeg" Dowody: Kicked by Console: "utrudnianie gry" Kicked :"utrudnianie gry" Świadkowie: Teez jedynie wie ocb bo myślałem że to on mnie kicknął Uzasadnienie: Gram na dd2 #2 , i byłem w CT poczym jeden z mojej drużyny postanowił latać za mną i rzucać fleshe mianowicie "Kropkowana kropkowa kropka" + wyzywał mnie i innych graczy "*DEAD* Kropkowana kropkowa kropka . : ciota" wbił TeeZ na serwer i pisze na u@ żeby zbanował tego Kropkowatego , po czym pierwsze ja dostałem kicka niby za "utrudnianie gry" a potem dopiero on . Tyle że problem jest taki że nikomu gry nie utrudniałem i nie rzucałem fleshów tak jak mi pisał mefełdron . Dlatego pisze skarge na niego , jeśli miałby demko gdzie specjalnie rzucałem fleshe to nie ma problemu , nawet moge dostać warna , ale wiem że tego nie robiłem i kicka nie powinienem dostać . Wiem że to drobnostka ale admin na takim serwerze nie może popełniać błędów Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted July 2, 2014 #173672 Share Posted July 2, 2014 przedstaw jakieś dowody zaistniałej sytuacji itd wtedy porozmawiamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 2, 2014 #173675 Share Posted July 2, 2014 TeeZ może potwierdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
jar|luki Posted July 2, 2014 #173676 Share Posted July 2, 2014 według twojej teorii dowodów wystarczy że ktoś komuś poświadczy i jest git wiec jutro polowa serwera była by zbanowana poprosze hltv z czasami akcji i opisem co i kiedy miało miejsce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 2, 2014 #173686 Share Posted July 2, 2014 Poszukam potem edytuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted July 4, 2014 #174257 Share Posted July 4, 2014 Odświeżam. Jeżeli nie wstawisz dowodów do końca dzisiejszego dnia, skarga będzie zamknięta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 4, 2014 #174295 Share Posted July 4, 2014 Czas na wstawienie minął /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted July 4, 2014 #174296 Share Posted July 4, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts