Mas3lko Napisano 2 Lipca 2014 #173326 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Tak sobie myślę i co widzę to s grają co chwile mix'y a ja bym proponował zrobić coś takiego jak ligę dla steam i nsteam:P może sie nie zgodzicie ale to by było dobre np w 1 lidze 6 drużyn jedna drużyna 3 graczy i to by było dobre np za 1 miejsce w lidze jakaś premium albo vip to już by h@ wybrał. Jeśli już by to miało wypalić trza by było zrobić dział itp Pozdrawiam Mas3lko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 2 Lipca 2014 #173332 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nie wypali. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173334 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nie wypali. Jestem na nie. Tak jak napisał ReloP , To nie wypali też jestem na nie poza tym to nie jest głupi pomysł ale to nie teraz jak będzie więcej graczy chętnych ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lipca 2014 #173351 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 pomysl fajny, jednak nie wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 2 Lipca 2014 #173352 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Nie ma możliwości do zrealizowania. NIe zbierzesz tylu osób co jakiś czas, żeby były obecne do gry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 2 Lipca 2014 Autor #173353 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Tu chodzi zeby w jednym momęcie było 7 osób patrz 2 drużyny po 3 i taki sędzia wiesz świadek wyniku oraz kazdy by kręcił demko może zostawmy to dla h@ żeby nie było spamu zbyt dużego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 2 Lipca 2014 #173355 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Pomysł ok, jednak na 100% gracze się "wykruszą" lub ktoś nie będzie mógł zagrać w danym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 2 Lipca 2014 Autor #173358 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 to nie chodzi o to ze każdy musi być w tym samym momencie można zroibć coś tkaiego aby drużyny sie "umówiły" kiedy mogą zagrać i np ustali się czas do kiedy musi być emcz zagrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 2 Lipca 2014 #173361 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 jezeli mialoby takie cos powstac to proponuje by mecze odbywaly sie codziennie od godziny 20 do 22 a jedna druzyna moglaby odbyc maksymalnie 2 mecze w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 2 Lipca 2014 Autor #171616 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 nawet nie o to chodzi tylko np żeby 1 liga rozegrała po 1 meczu w tygodni było by losowanie itp kto z kim gra na początek np mapa de_dust_2 only a tylko bo wiecie 3 ct i tt to malo na 2 bs i np do 10 wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2014 #173378 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Dział Konkursy/Turnieje, tam zapraszam. My się za to nie zabieramy, bo wiemy, jak będzie to wszystko przebiegać. Zgłoszą się osoby, raz drugi zagrają, a później wszystko stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2014 #173379 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi