Mas3lko Napisano 1 Lipca 2014 #173029 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Tak sobie myśle żeby zrobić toplvl czyli 15 najlepszych lvl na serwerach cod oraz top3 na koniec mapy To jest propoyzcja do każdego serwera ale napisze na jednym ponieważ uznalibyście to za spam więc pisze tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173034 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Moim zdaniem dobry pomysł, przyda się ta odrobina exp'a na koniec mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
think! Napisano 1 Lipca 2014 #173074 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Pomysł fajny, jestem za. Bycie pierwszym, drugim lub trzecim na mapie wymaga nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173079 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Najlepiej by było jak byś pierw przedstawił swój pomysł Administracji. Potem dopiero wprowadzić i poinformować to graczy/forumowiczów. Jak już to jestem tylko za wniesieniem Top3 na koniec mapy, oczywiście że mała nagroda zawszę się przyda. Ale tak jak mówiłem, my możemy się wypowiadać a wszystko zależy od administracji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173145 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Bardzo dobry pomysł.. Dawniej działał ten plugin na serwerze cod200... Za 1. 1000 expa 2. 800 i 3. 600 .. Ułatwiło by to na pewno grę i przyspieszyło expa ktore jest dość powolne po zrobieniu wszystkich wyzwań.. Pozdrawiam Michal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 1 Lipca 2014 #173155 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Jestem na nie, Ci którzy mieli by wysoki lvl zajmowali by 1,2,3 miejsca i jeszcze większy by był lvl, a ten co na końcu dalej był by kopany po dupie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173156 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Z jednej strony Sniper ma rację , nowym graczom i osobom z małym lvlem będzie trudniej, z drugiej strony zwiększyło by to chęć do rywalizacji między graczami , bo zawsze to jakieś wyróżnienie + doświadczenie , także jestem neutralny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lipca 2014 #175067 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 Propozycja ta zostanie przedstawiona administracji ,jeśli będzie ona wprowadzona to dopiero po resecie aż serwery się ustabilizują . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 6 Lipca 2014 #175068 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi