Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]Podanie o admina na PB

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Nick:   arni,

Doświadczenie (w byciu adminem): byłem 2 razy adminem

Znajomość AMXX (W skali 1-10):   5

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam ID:

STEAM_0:0:33023737  12 13:14   43    0  

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/arni%2C/80.72.43.106:27020/

Dlaczego TY .!: Ponieważ obecnie jest mało adminów i masa graczy posiada  wspomagacze które utrudniają gre innym graczom, napweno spełniłbym się w roli admina spróbujcie a przekonacie się, że bedę wykonywał swoje zadania jak należy. Nawet gdy teraz proboję dobić te pozostałe 5 godzin to po prostu się nie da nawet z respa czasami wyjść bo odrazu padam więc taka gra bez pożądnego admina nie ma sęsu a ja przybywam wam z odsieczą razem postawimy ten serwer na nogi i oczyścimy go z cheatow.

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:   3-4 godziny

Kontakt:

51037415    GG

Gość Guest

Może i jestem z innego serwera, ale widać, że konto na forum założone do podania - co jest żałosne. Na dodatek godzinki, nawet nie masz 30h, ja bym podziękował za takiego admina.

Pozdrawiam,

All

Za wszystko na tej sieci dostaje się warna... nawet za najmniejsze duperele. Nie macie innych sposobów, by zmuszać adminów do robienia reklam?

Gość Guest

Ooo "Arni," nareszcie ;). Znam człowieka dość długo bardzo często jest na serwerze, jest ogarnięty oraz posiada mikrofon. Jeżeli nabije z 10 postów na forum to jestem za jak najbardziej :)

• 3 months later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Brak aktywności na serwerze.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...