Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172992 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Nick: arni, Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem 2 razy adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 4 lata Steam ID: STEAM_0:0:33023737 12 13:14 43 0 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/arni%2C/80.72.43.106:27020/ Dlaczego TY .!: Ponieważ obecnie jest mało adminów i masa graczy posiada wspomagacze które utrudniają gre innym graczom, napweno spełniłbym się w roli admina spróbujcie a przekonacie się, że bedę wykonywał swoje zadania jak należy. Nawet gdy teraz proboję dobić te pozostałe 5 godzin to po prostu się nie da nawet z respa czasami wyjść bo odrazu padam więc taka gra bez pożądnego admina nie ma sęsu a ja przybywam wam z odsieczą razem postawimy ten serwer na nogi i oczyścimy go z cheatow. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4 godziny Kontakt: 51037415 GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #173047 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Może i jestem z innego serwera, ale widać, że konto na forum założone do podania - co jest żałosne. Na dodatek godzinki, nawet nie masz 30h, ja bym podziękował za takiego admina. Pozdrawiam, All Za wszystko na tej sieci dostaje się warna... nawet za najmniejsze duperele. Nie macie innych sposobów, by zmuszać adminów do robienia reklam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173217 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ooo "Arni," nareszcie . Znam człowieka dość długo bardzo często jest na serwerze, jest ogarnięty oraz posiada mikrofon. Jeżeli nabije z 10 postów na forum to jestem za jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lipca 2014 #173306 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Postaram się i za jakiś czas spróbuję ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Lipca 2014 #173395 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Zamykam na czas dobicia godzin do minimum. Liczę na poprawę aktywności na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Października 2014 #217857 Udostępnij Napisano 4 Października 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie: Brak aktywności na serwerze. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi