Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172979 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Data i godzina zdarzenia:16.57 01.07.2014 Nick admina/gracza, który zawinił:Gran!u Joint(coś takiego) Dowody:? Świadkowie:? Uzasadnienie: Admin wali bana za rzekome wh, które widzi, nie dając możliwości wybronienia się (nie robi ssów). Sprawdźcie ile tematów już tu założyłem wrzucając ssy i zawsze są czyste. To, że ktoś gra lepiej niż on, nie znaczy, że może mnie permanentnie banować bez ssów, bo jakieś nsy płaczą, że padają. Ssy ostatnio wrzucałem 2-3 dni temu 5 min po banie. Proszę o UB i następnym razem robienie ssów, abym mógł udowadniać swoją niewinność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 1 Lipca 2014 #172982 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dostałeś bana od admina Gran!u !oinT, czekamy na jego demko. Admin ma 24h na przedstawienie demka. //Jest to temat raczej związany z odwołaniem od bana a nie z skargą więc przeniosę go do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Lipca 2014 #172984 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Dzięki i sorry. W takim razie czekamy na rozpiske demka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #172986 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Admin miał zrobić ss'y, dał bana bez ss'ów...Wracaj do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #172987 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi