beoer Napisano 1 Lipca 2014 #172827 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Proszę o dodanie nowego działu do ScreenShot'y dla COD 200 #2, ponieważ staje się to utrudniające gdy ludzie z tego serwera wrzucają SS'y do działu "COD 200". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 1 Lipca 2014 #172830 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Myślę, że to na razie nie problem bo tego nie ma dużo, ale przy okazji też dział serwera by się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 1 Lipca 2014 #172836 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Jest jeden dział z dwoma dustami(dd2+DM ma oddzielny), więc nie widzę problemu z codem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 1 Lipca 2014 #172847 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Za jakis czas powinien dodac H@ aquax dział etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 1 Lipca 2014 #164629 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Wydaje mi się że jest to zbędne , bo tak jak mówi kolega wyżej dust-y też mają jeden dział i jakoś dajemy radę Więc i wy musicie dać nie ma zmiłuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #172921 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Beoer, nie wiem w czym akurat tobie aż tak to utrudnia pracę. Na razie nie widzę potrzeby tworzenia nowego działu. Na kilkakrotnie bardziej obleganych dustach jakoś nigdy nie było problemu z połączonym działem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Lipca 2014 #172913 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi