pionteczekessa Napisano 30 Czerwca 2014 #172730 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 [align=center]Postaram się Wam krótko i zrozumiale wytłumaczyć jak w ekspresowym tempie kupować sobie bronie w CS:GO. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Żebyśmy mogli to robić, musimy sobie zbindować klawisze, które będą nam służyć do kupowania poszczególnych broni. [/align] [align=center]Bindy tworzymy komendą: [/align] bind "klawisz" "komenda" [align=center]Spis wszystkich broni CS:GO (do bindowania korzystamy z nazw po prawej stronie): [/align] Pistolety - 228 Compact - p228 - Glock - glock - Dual Elites - elite - Five Seven - fiveseven - Desert Eagle - deagle - Tec9 - tec9 - HKP2000 - hkp2000 - P250 - p250 Pistolety maszynowe - Mac 10 - mac10 - UMP - ump45 - P90 - p90 - Bizon - bizon - MP7 - mp7 - MP9 ? mp9 Karabiny - Scout - ssg08 - Galil - galilar - Famas - famas - SG550 - sg550 - AUG - aug - M4 - m4a1 - AK47 - ak47 - T Auto Sniper - g3sg1 - CT Auto Sniper - scar20 - AWP - awp Bronie specjalne - Auto Shotgun - xm1014 - Mag7 - mag7 - Sawed Off Shotgun - sawedoff - Nova Shotgun - nova - M249 - m249 - Negev ? negev Granaty - Incendiary Grenade - incgrenade - Flashbang - flashbang - Smoke - smokegrenade - HE Grenade - hegrenade - Molotov - molotov - Decoy - decoy Ekwipunek - Kevlar - kevlar - Kevlar+Helmet - vesthelm - Zeus x27 (paralizator) - taser - Defuse Kit - defuser [align=center]Przykładowo klawiszem F8 chcę kupić ak47, deagle, granat zaczepny, dwa granaty błyskowe, mój bind będzie wyglądać tak: [/align] bind "F8" "buy ak47; buy deagle; buy hegrenade; buy flashbang; buy flashbang" [align=center]Gotowy kod wklejam do konsoli w grze (konsolę wywołujemy klawiszem ~). [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]FAQ [/align] [align=center]________________________________ [/align] [align=center] [/align] [align=center]-Co to jest bind? [/align] [align=center]-Jest to zaprogramowanie dowolnego klawisza tak, aby wykonywał daną czynność, od kupowania broni aż po pisania na czacie. [/align] [align=center]-Co mam zrobić jeśli nie mogę uruchomić konsoli? [/align] [align=center]-Wystarczy wejść w bibliotekę gier steam (Library), następnie kliknąć PPM na grę CS:GO, a później na Właściwości (Properties). Kolejnym krokiem jest ustawienie parametrów startowych, przez naciśnięcie przycisku Parametry startowe (Set launch options). W okienku wklejamy -console, a następnie klikamy OK i uruchamiamy CS:GO. [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Czerwca 2014 #172731 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Ładny/przejrzysty poradnik. Zostawiam w celach informacyjnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 30 Czerwca 2014 #172732 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi