Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #172095 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam Serdecznie Nick:TiBlU Wiek:16 Data rejestracji na forum:15 kwietnia 2014 r Czas spędzony na forum:6d 11h 21m 8 Doświadczenie w ocenianiu:w skali 1-10 8 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Nie ale raczej nie będzie z tym problemu Byłeś banowany na forum lub serwerze?: SSy Dlaczego Ty?:Ponieważ chcę pomóc serwerowni w każdy możliwy sposób.Czasami na forum niektórzy gracze troszeczkę czekają zanim ktoś poruszy ich temat.Wiadomo że późnymi wieczorkami jest mniej osób na forum a ja wieczorkiem zazwyczaj jestem Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Myślę, że 2-6 h dziennie zależy od dnia:) Coś od siebie:Jestem Chłopakiem który z chęcią pomoże każdej osobie.Interesuję się piłką nożną.Aktualnie mam wakacje ale dalsze plany mam iść do szkoły Technicznej na zawód Budownictwo.Mam humor i można się ze mną pośmiać Staż jako admin to 29 dni ale Jar|Luki zezwolił na wcześniejsze podanie Pozdrawiam TiBlU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Czerwca 2014 #172101 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Jestem na nie. Nie masz 2 miechów stażu, nie znasz obsługi AmxBans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Czerwca 2014 #172108 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 na dniach dostaniesz zestawik jest u mnie rodzinka u krucho z czasem ale jak sie ogarne to cos podesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 30 Czerwca 2014 #172320 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 sory na nie Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Czerwca 2014 #172327 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Lipca 2014 #174223 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi