Go艣膰 Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #172095 Udost臋pnij Napisano 29 Czerwca 2014 Witam Serdecznie 聽 Nick:TiBlU Wiek:16 Data rejestracji na forum:15 kwietnia 2014 r Czas sp臋dzony na forum:6d 11h 21m 8 Do艣wiadczenie w ocenianiu:w skali 1-10 8 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Nie ale raczej nie b臋dzie z tym problemu By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: SSy Dlaczego Ty?:Poniewa偶 chc臋 pom贸c serwerowni w ka偶dy mo偶liwy spos贸b.Czasami na forum niekt贸rzy gracze troszeczk臋 czekaj膮 zanim kto艣 poruszy ich temat.Wiadomo 偶e p贸藕nymi wieczorkami jest mniej os贸b na forum a ja wieczorkiem zazwyczaj jestem Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:My艣l臋, 偶e 2-6 h dziennie zale偶y od dnia:) Co艣 od siebie:Jestem Ch艂opakiem 聽kt贸ry z ch臋ci膮 pomo偶e ka偶dej osobie.Interesuj臋 si臋 pi艂k膮 no偶n膮.Aktualnie mam wakacje ale dalsze plany mam i艣膰 do szko艂y Technicznej na zaw贸d Budownictwo.Mam humor i mo偶na si臋 ze mn膮 po艣mia膰 聽 Sta偶 jako admin to 29 dni ale Jar|Luki zezwoli艂 na wcze艣niejsze podanie 聽 Pozdrawiam TiBlU 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Czerwca 2014 #172101 Udost臋pnij Napisano 29 Czerwca 2014 Jestem na nie. 聽 聽 聽 Nie masz 2 miech贸w sta偶u, nie znasz obs艂ugi AmxBans.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Czerwca 2014 #172108 Udost臋pnij Napisano 29 Czerwca 2014 na dniach dostaniesz zestawik jest u mnie rodzinka u krucho z czasem ale jak sie ogarne to cos podesle聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 30 Czerwca 2014 #172320 Udost臋pnij Napisano 30 Czerwca 2014 sory na nie 聽 Wymagania 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 30 Czerwca 2014 #172327 Udost臋pnij Napisano 30 Czerwca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 W膮tek zosta艂 zamkni臋ty przez moderatora forum. 聽 Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderator贸w lub administrator贸w. 聽 Pozdrawiamy Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 4 Lipca 2014 #174223 Udost臋pnij Napisano 4 Lipca 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi