Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171783 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Cześć cześć, proponuję o wgranie na serwer najbardziej przydatnego pluginu i moim zdaniem obowiązkowego na serwerze DM a mianowicie chodzi mi o plugin "BAD CAMPER". Już, tłumaczę o co chodzi, graczowi, który stoi w jednym miejscu lub porusza się po niewielkim obszarze rośnie z każdą sekundą procent, gdy osiągnie 100% owego gracza może oślepić, zagłuszyć, cokolwiek. Czemu akurat ten plugin? Bardzo łatwa odpowiedź, ilekroć gram to masa TT kampi w dolnym trupie w ciemni czekając na łatwe fragi, a przecież nie o to chodzi, mam rację? Proszę o pozytywne rozpatrzenie mej prośby, dodatkowo wklejam link z objaśnieniem wgrania pluginu na ftp serwera. http://amxx.pl/topic/219-bad-camper/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #171815 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ja tam jestem na nie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 29 Czerwca 2014 #171827 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 a ja na tak kazdy plugin uniemozliwiajacy kampienie na serwerze DM jest dla mnie ok , jak wyglada gra na tym serwerze to czasami nie ma czlowiek ochoty wchodzic bo i po co tt po jednej stronie ct po drugiej i tyle gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Czerwca 2014 #171843 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ja też jestem na Tak . Moim zdaniem ten plugin powinien być wgrany bo jak piszę 8 to każdy czeka na łatwe fragi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 29 Czerwca 2014 #171860 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Jak najbardziej na tak. Dobijają mnie typki z awp stojący i czyhający na respie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 29 Czerwca 2014 #171939 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Ja jestem również na tak ! . Jak serwer będzie miał tyle przydatnych pluginów , to osoby będą z chęcią wchodzić i grać na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Czerwca 2014 #171996 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dodane na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 29 Czerwca 2014 #171997 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi