Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171630 Napisano 28 Czerwca 2014 Witam, chcę się odwołać od bana którego dostałem w tym temacie http://multi-head.pl/topic/33297-zwierze-ub/ Dałem koledze te linki, które umiesciłem na początku tematu z prośbą żeby spakował mi te ssy w jedną paczkę. Zrobił to po czym wrzuciłem tego linka , którego on mi dał. Nie wiem co zrobił, mówi że ściągnął i wrzucił na rar. Rzeczywiście po dacie wyglądają na modyfikowane, ale jeśli tak jest to proszę żeby ktoś mi wytłumaczył czemu najpierw wrzuciłem czyste a potem zmodyfikowane ? Nie wiem czy w razie wątpliwości mogę poprosić o rozpiskę demka z tej mapy. Nic na nich nie ruszałem w każdym razie i wiem ,że jestem niewinny, a jeśli coś miałem to na demku wyjdzie i od razu możecie mnie na BL wrzucić. Mam nadzieję, że trochę bardziej rozbudowaną wypowiedź dostanę niż "bez ub ,nara" Jestem adminem na sieci CS-****** i tam każdemu pozwalamy się obronić, jeśli są jakieś wątpliwości. Pozdrawiam. O przy okazji chciałem poinformować, że jakaś dobra dusza wysłała mi tutaj również na PW moje ssy spakowane - http://speedy.sh/ffWdN/ssy.rar Tu jest ok?
jar|luki Napisano 28 Czerwca 2014 #171637 Napisano 28 Czerwca 2014 czegos nie rozumiem masz admina a nie potrafisz ssów spakować nie wiesz tez ze za takie screeny z tymi czasami nie masz opcji na ub? na co w tym momencie liczysz zakladajac nowy temat wrzucajac znowu modyfikowane ssy admin UnBan team zamkna temat z prostego powodu ssy byly przerabiane albo wstawiasz wlasciwe albo nie ma po co ciagnac tematu
Pos Napisano 28 Czerwca 2014 #171639 Napisano 28 Czerwca 2014 Nawet te co zamieściłeś tutaj są z inną godziną niż, czas dostania bana.
beoer Napisano 28 Czerwca 2014 #171643 Napisano 28 Czerwca 2014 Pewnie dostanę punkt czy coś ale... Wiem czemu godzina zmodyfikowania/utworzenia pliku jest inna. Jeśli On wstawił ss pojedynczo na speedyshare a ktoś je pobrał np o godzinie 15 to automatycznie godzina zmodyfikowania/utworzenia pliku zmienia sią na tą o której zostały pobrane te ss.. Jeśli pisze że ktoś mu spakował, to najwidoczniej to jest tego przyczyną. Zwierz, te swoje ss'y masz na kompie. Sciągnij np 7 zipp czy rar zaznacz wszystkie 5 screeny i na któreś zaznaczone zdjęcie kliknij ppm i nastepnie dodaj do archiwum. - Jeśli będziesz miał problem pisz do mnie na PW ew. steam (xMentor)
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171650 Napisano 28 Czerwca 2014 Śmieszne jest to ,że to Panie Pos, że to co tutaj dałem to mi na pw dał jeden z waszych adminów i powiedział ,żebym tu wrzucił ale prosił o to żebym nie podawał jego nicku więc nie podam, chyba że sam się tu ujawni. Utwierdziło mnie to w przekonaniu, że jak ktoś ściągnął te ssy i spakował je do rara za mnie to data modyfikacji jest taka jaka była w tej chwili godzina u tej osoby. A tak w ogóle to rozwiązałem problem już wiem co miałem nie tak z winrarem i proszę oto ssy http://www.speedyshare.com/CCsfg/zwierzeee.rar Nadal zmodyfikowane misiu? Smutne ,że taki beton jest u was w UB Team. Nie daje wytłumaczyć, tylko zamyka temat bo On przecież jest najmądrzejszy i nie istnieją inne opcje od tej, którą on sobie ubzdura. Ponownie proszę o UB.
jar|luki Napisano 28 Czerwca 2014 #171659 Napisano 28 Czerwca 2014 betona szukaj na tej swojej sieci gdzie masz admina a nie potraficie spakowac ssów Pos wykonał swoja prace tak jak powinien to zrobic wiec ogarnij swoje texty na poziomie bo na nikim to wrazenia nie zrobi
jar|luki Napisano 28 Czerwca 2014 #171660 Napisano 28 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
1
1
Popularne Dni
28 Cze
7
Najaktywniejsi w tym temacie
jar|luki 3 posts
Pos 1 post
beoer 1 post