Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171532 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Mam propozycję nad zrobieniem menu na codzie ponieważ nie będzie trzeba każdego oddzielnie binodwać lub wpisywać a tak to będzie np.pod V.Wszystkie skróty związane z codem.Co wy na to czekam na wypowiedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 28 Czerwca 2014 #171620 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Ja jestem, za. Jeśli Ktoś z Czerwonych będzie chciało to wprowadzić to prosze: http://www.speedyshare.com/667yv/Menu-COD.rar - (nie sprawdzany) zmodyfikowany plugin COD MENU na potrzeby tego COD'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 28 Czerwca 2014 #171631 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Też jestem za!. Każde wpisywanie ks czy drop jest męczące dla gra czy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Lipca 2014 #173048 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Pomysł fajny ,podoba mi się gdy uda się wykonać takie menu zostanie ono na pewno wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 1 Lipca 2014 #173049 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 4 Lipca 2014 #174464 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Plugin wgrany. Komenda: /menu, można sobie zbindować samemu pod V : ] /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi