Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 #171168 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Od dzisiaj sie cos z serwerem dzieje,po kazdej zmianie mapy kazdego wyrzuca i pozniej nie da sie wejsc i psize,ze ma sie bana i po paru godzinach dopiero mozna grac.. zrobcie cos z tym bo tracicie graczy. Edit. Widze,ze nie rozumiesz,co chwile jak sie mapa zmienia to wywala mnie z serwera i potem nie dam rady wejsc i musze czekac pare godzin.. I jak wyjasnisz to,ze minute temu gralo na serwerze 20+ osob a teraz zadna ?? S syjon ja to samo,wiec TeeZ raz sie wejdzie i juz pozniej sie nie da -.- n-ty dzien dzieki dzisiaj juz nic sie nie dzieje z tym jak na razie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 27 Czerwca 2014 #171175 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Czy Ty potrafisz zrozumieć, że to nie jest nasza wina? Nie masz bana w amxbans , po prostu tak jest gdy próbujesz co sekundę wejść na serwer. Musisz odczekać, jakoś widzę, że tylko ty masz ten problem. To są pojedyncze przypadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 #171187 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Tak jak mówi Zaraki, też miałem ten problem odczekałem godzinkę i teraz już normalnie wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syjon Napisano 28 Czerwca 2014 #171463 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 ja również mam taki problem nie mogę wejść na serwer bo mam bana jakiego nie pisze Ja wszedłem 1 raz i od razu ban a nie 40 razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 28 Czerwca 2014 #171466 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Cały czas spamując, aby wejść na serwer dostaniecie bana (nie wiem na jaki czas), wystarczy poczekać cierpliwie, aż ban sam minie i cieszyć się grą. Bez sensu jest zakładanie tematów, wystarczy popytać się ludzi czy mają coś takiego a potem działać w tym kierunku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2014 #171488 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 TeeZ ale to już jest męczące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 28 Czerwca 2014 #171545 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Teraz serwer powinien chodzić płynniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Czerwca 2014 #171717 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 Z tego co wiem to z serwerem jest już w porządku. Życzę miłej gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Czerwca 2014 #171718 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi