Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 #170950 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia:ok. 11:37 Nick admina/gracza, który zawinił:Eriss [t] Dowody:http://pl.tinypic.com/view.php?pic=16l9um1&s=8#.U609uEDIz6Q jak widzimy admin napisal mapy na u@ Świadkowie:chapon,brylas i inni Uzasadnienie: Była zmiana mapy i rozgrzewka sie zbugowala na mapie de_dust2,wiec admin Eriss [t] zmienial mapy,ale nic to nie dawalo na kazdej to samo.W koncu ktos uzyl nuke i mapa sie zmienila na de_russka,wszystko dobrze bylo na tej mapie,ale adminowi przeszkadzala ta mapa,poniewaz pierwszy raz na niej gramy,nie zna jej itp.Zrobil glosowanie czy zmiana mapy,pisalem zeby nie zmienial i ktorys z grzczy napisal,ze moze sie znowu rozgrzewka zbugowac,jednak nie sluchal,po czym zrobil glosowanie na mapy i zmienil na de_westwood i tak jak bylo do pzrewidzenia mapa sie zbugowala.Jak widac na ss admin napisal zeby pisac mapy jakie chcemy na u@,nie robilem juz kolejnego screena jak robi vote na mapy.Niestety nie udalo mi sie zrobic ss jak rozgzrewka sie zbugowala na de_westwood bo od razu zmienil na inna a potem serwer sie zwiesil,mam ndzieje,ze obecni gracze to potwierdza i nadal nie dziala.Prosze o odebranie Erissowi funkcji administratora,to jest brak doswiadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 #170955 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Erris nic nie mógł zrobić ja miałem tą samą akcje rozgrzewka sie buguje notorycznie my nie mamy co z tym zrobić oprócz zmiany map. a i on nie zmienił russki bo tak kilka na u@ było . jedyny problem to rozgrzewka, erris to dobry admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Czerwca 2014 #170957 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Ten screen jako dowód nie wystarczy. Skarga niesłuszna, proszę kogoś z Administracji o zamknięcie. (chyba, że masz coś co jest czarno na białym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Czerwca 2014 #170959 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Sebek, tak zrobilem vote na zmiane mapy bo mialem nadzieje ze wszystko jest okay, zmienilem na westwood ale z westa juz nie zmienialem i nastepna mapa byla de_nuke i chcialem zrobic Nuke i zmienic ... wiec nie osadzaj o zmiane mapy jak nie wiesz kto zmienil ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Czerwca 2014 #170962 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 Eriss zrobił tak, ponieważ jeżeli zbuguje się rozgrzewka admin musi zmienić mapę na tą jaka była, albo na taką jaką żądają gracze. Skarga niesłuszna. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Czerwca 2014 #170963 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi