Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170660 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Siema ! Dostałem od niego bana na 1 godzinę za przekleństwo. Rozumiem, trzeba zachować kulturę, ale nikogo nie obrażałem tylko wtrąciłem "k****" jako wielki bulwers Nie można dać upomnienia albo kicka ? Rzecz działa się na serwerze zombie mod - 15:15 - 26.06 Dodam również, że jak to napisałem, to dostałem bana od -=Lukasz=- po 15 sekundach. Admin chyba to osoba, która powinna również pomagać graczom ? Spytałem o pewien myk, mianowicie jak wejść do działka na mapce. Dlaczego admin sam wchodząc tam wielokrotnie nie może pomóc graczom ( nie tylko mnie ), którzy może spotkali się z tym 1 raz ? Rozumiem zwykł gracz, może chcieć to zachować dla siebie, ale admin reprezentuje serwerownię, powinien pomagać również i pilnować porządku ;> A jak widzę tylko to drugie ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Czerwca 2014 #170663 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Po 1 proszę o dowody. Po 2 zastosuj się do wzoru. Po 3 co do zaistniałej sytuacji niech wypowie się admin Lukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170667 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Dowody, że mi nie odpisał ? Mam wrzucić 10 pod rząd screenów bez jego odpowiedzi ? ^^ Po drugie chciałem tylko zwrócić uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 #170684 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Skoro piszesz skargę dostosuj się do wzoru i musisz mieć dowody w przeciwnym razie zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170715 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 A wiec tak odnoszoąc się do tego co kolega pisze,to pisałem niejednokrotnie na say'u admina ''Kultura!'', a Ciebie na serwerze widziałem już ok 20min,mówiłem przez mikrofon,może nie kierowałem tego bezpośrednio do Ciebie ale jeżeli człowiek umie czytać to by się dostosował do sytuacji i by ujał swoje emocje innym słowem,albo zachował by to dla siebie.To tyle z mojej strony. Pozdrawiam Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 #170717 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Ban wyjaśniony do tego już minął więc zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 #170718 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379763 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi