Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na -=Lukasz=- [zm]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Siema !

Dostałem od niego bana na 1 godzinę za przekleństwo. Rozumiem, trzeba zachować kulturę, ale nikogo nie obrażałem tylko wtrąciłem "k****" jako wielki bulwers :)

Nie można dać upomnienia albo kicka ?

Rzecz działa się na serwerze zombie mod - 15:15 - 26.06

Dodam również, że jak to napisałem, to dostałem bana od -=Lukasz=- po 15 sekundach.

Admin chyba to osoba, która powinna również pomagać graczom ? Spytałem o pewien myk, mianowicie jak wejść do działka na mapce.

Dlaczego admin sam wchodząc tam wielokrotnie nie może pomóc graczom ( nie tylko mnie ), którzy może spotkali się z tym 1 raz ? Rozumiem zwykł gracz, może chcieć to zachować dla siebie, ale admin reprezentuje serwerownię, powinien pomagać również i pilnować porządku ;> A jak widzę tylko to drugie ...

Pozdrawiam

A wiec tak odnoszoąc się do tego co kolega pisze,to pisałem niejednokrotnie na say'u admina ''Kultura!'', a Ciebie na serwerze widziałem już ok 20min,mówiłem przez mikrofon,może nie kierowałem tego bezpośrednio do Ciebie ale jeżeli człowiek umie czytać to by się dostosował do sytuacji i by ujał swoje emocje innym słowem,albo zachował by to dla siebie.To tyle z mojej strony.

Pozdrawiam Łukasz.

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...