Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170442 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Nick cheat`era: bRECHEISEN1g Godzina, data zdarzenia: 26.06.2014r., godz. około 2 w nocy. Mapa: de_nuke Serwer: COD 200 LVL Link do demka: http://speedy.sh/kNxpr/brechee.dem STEAM_ID/IP cheat`era: Niestety brak, nie wiem jak sie sprawdza IP (wpisywałem amx_ip w konsoli i nic, ale myślę ze to nie problem) Uzasadnienie: Gracz dopuścił się cheatowania, mianowicie AIM + WH, moim zdaniem takie zachowanie jest niedopuszczalne i taki gracz tu nie powinien po prostu mieć prawa gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170462 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 bRECHEISEN1g, to jest były admin mh. Zapraszam ubt do oceny demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 #170464 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Coś za szybko mu ten celownik lata za modelem , ale demko trochę za krótkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170511 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Na tym demku bodajże też jest troche nagrane. Tylko wrzuciłem tamto, bo widać jak na tacy. http://speedy.sh/SRVwU/breche.dem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 26 Czerwca 2014 #170522 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 To demko też za krótkie jedna akcja i nic poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170719 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 To demko też za krótkie jedna akcja i nic poza tym Toż wrzuciłem drugie, jest na tacy podane jak cheatuje. Po drugie jako czlonek UBT powinieneś wiedzieć, że nawet ktoś kto cheatuje jak to uznales na 'jednej krótkiej akcji' to jest to równoważne z tym, że gra nieuczciwie. Uważam, że nie powinien tu ktoś taki grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Czerwca 2014 #170762 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Banować za czitowanie na podstawie jednej akcji, to nam nowość sprzedałeś. Zatem banujmy przy każdej nadarzającej się okazji, przy pierwszym skanie z brzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2014 #170841 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2014 Banować za czitowanie na podstawie jednej akcji, to nam nowość sprzedałeś. Zatem banujmy przy każdej nadarzającej się okazji, przy pierwszym skanie z brzegu. Przyznam Ci rację, ale jeśli chodzi o WH. Tutaj widać jak na tacy, że koleś śmiga na AIM, ja Wam pomagam wrzucając go na forum, by nie ucierpiało imię serwerowni. Obejrz sobie demko i odpowiedz sobie tylko na jedno pytanie- Koleś ma AIM czy nie. I tyle, wystawcie werdykt i koniec. PS. Wstawiłem dwa demka, więc jak już to po dwóch akcjach, na których czysto widać AIM'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi