Gość Guest Napisano 5 Lutego 2016 #394161 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Nick: |PDG|Podgrubapl Wiek: 22 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem administratorem w sieci Graj24.eu ,Cs.Atlantyda.xaa.pl,Multikill.pl oraz postawiony serw miałem kiedyś Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Gram w Counter Strika od 2003 roku,za trzy miesiące gram 13 lat już ^^ Steam / NonSteam: NS na razie bo zgubiłem passy a w tym tygodniu zakupię steam gametracker: http://www.gametracker.com/player/%7CPDG%7Cpodgrubapl/80.72.40.110:27020/ Dlaczego TY .!: -Doświadczenie -Koleżeństwo przede wszystkim -Motywacja do bycia jeszcze lepszym -Cheatera wyczuwam na odległość -Posiadałem Administratora już na tym serwerze Minusy Moje -Niekiedy podejmowane pochopnie działania -Brak odbytych godzin tutaj w ciągu ostatniego roku -Warny które mam są ,, Z winy mojego chamstwa" ale postaram się to naprawić w wszelaki sposób i dostosowania się do poleceń przełożonych m.in Malu dupadupa Evo oraz Head Adminów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3 godziny dziennie Kontakt: facebook,Teamspeak etc na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100.promili.we.krwi Napisano 5 Lutego 2016 #394178 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 - steam - widzę Cię dopiero 3 dzień na serwie -na razie na nie +13 lat grasz bez steama pro bot Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musza Napisano 5 Lutego 2016 #394242 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Jestem na NIE ! - Chamski wobec innych graczy tym bardziej wobec Administratorów , dużo pyskuje itd . - Brak steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2016 #393864 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Nana twoja wypowiedź jest żałosna dużo gada mało robi oraz banuje ludzi którzy nie są odpaleni Mamba Ja jestem chamski ?!?Napiszę tak: Jak piszę na sayu do ananasa czy duoy czy innego admina z którymi utrzymuję kontakt to wiem,że mogę a Oni się nie obrażają.Po za tym ludzie Mnie na serwerze lubią jakiego jestem a Wy razem z NANA jesteście w zmowie przeciwko Mnie gratuluję pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musza Napisano 5 Lutego 2016 #393868 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Masz jakiś dowód iż ja i Nana jesteśmy w zmowie ? Mamy prawo głosu prawda ? Nie możesz nam zabronić się wypowiedzieć / Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2016 #394180 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Mamba wiesz może co to jest przeczucie? Wy mnie nie lubicie bo jestem osobą która Was zbytnio nie lubi a po za tym ,,Wasza" Jak macie ten serwer pod opieką jest żenująca wręcz mówiąc Każdy ma prawo do głosu i jestem tego świadomy ale reszta się wypowie na ten temat: Tu masz link co sądzili o Mnie byli Administratorzy serwer Deadmatcha http://multi-head.pl...ratora-ponowne/ Zastanówcie się dwa bądź trzy razy co napiszecie na mój temat a Ty NANA jesteś botem nie JA. Serdedcznie Ciebie i Nanę nie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_BIOtechNIK_ Napisano 5 Lutego 2016 #394185 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Napiszę tak.. Byłeś administratorem i nic nie pamiętam, jak w życiu i na tym forum (heeee).... wymagania..? A teraz... przestań wyzywać m.in. NAS od "Kutasów", bo Cię ktoś porządnie zbije, a to na dzień dobry świadczy.. . Jak sam wiesz i jak to czytasz ( ). Zastanów się jak wjeżdżasz jak Krzysio z Bożęcina bo to nie Mr Lova ( ) ...posłuchaj. Mam dziś wczute na Hinola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
100.promili.we.krwi Napisano 5 Lutego 2016 #394188 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Mamba wiesz może co to jest przeczucie? Wy mnie nie lubicie bo jestem osobą która Was zbytnio nie lubi a po za tym ,,Wasza" Jak macie ten serwer pod opieką jest żenująca wręcz mówiąc Każdy ma prawo do głosu i jestem tego świadomy ale reszta się wypowie na ten temat: Tu masz link co sądzili o Mnie byli Administratorzy serwer Deadmatcha http://multi-head.pl...ratora-ponowne/ Zastanówcie się dwa bądź trzy razy co napiszecie na mój temat a Ty NANA jesteś botem nie JA. Serdedcznie Ciebie i Nanę nie pozdrawiam Jestem botem i dobrze mi z tym ,a bany ktore daje 5 razy w miesiacu sie pomylilem , wyrazam tylko swoje zdanie a lubie nie lubie to kwestia poznania czlowieka, wiec daj sie poznac a nie jedziesz po mnie jak pierwszy lepszy . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musza Napisano 5 Lutego 2016 #394190 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Nick: |PDG|Podgrubapl Wiek: 22 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem administratorem w sieci Graj24.eu ,Cs.Atlantyda.xaa.pl,Multikill.pl oraz postawiony serw miałem kiedyś Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9 Staż w CS-sie: Gram w Counter Strika od 2003 roku,za trzy miesiące gram 13 lat już ^^ Steam / NonSteam: NS na razie bo zgubiłem passy a w tym tygodniu zakupię steam gametracker: http://www.gametracker.com/player/%7CPDG%7Cpodgrubapl/80.72.40.110:27020/ Dlaczego TY .!: -Doświadczenie -Koleżeństwo przede wszystkim -Motywacja do bycia jeszcze lepszym -Cheatera wyczuwam na odległość -Posiadałem Administratora już na tym serwerze Minusy Moje -Niekiedy podejmowane pochopnie działania -Brak odbytych godzin tutaj w ciągu ostatniego roku -Warny które mam są ,, Z winy mojego chamstwa" ale postaram się to naprawić w wszelaki sposób i dostosowania się do poleceń przełożonych m.in Malu dupadupa Evo oraz Head Adminów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1-3 godziny dziennie Kontakt: facebook,Teamspeak etc na razie /edit Właśnie Nam pokazałeś jak się zmieniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lutego 2016 #394210 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 @Biotechnik ja zawszę piszę to żartobliwie nie chamsko .Ty nie musisz Mnie nie pamiętać ale Ja Ciebie z serwerowni jak najbardziej oraz przede wszystkim mieliśmy w tym czasie Administratora jednocześnie nie pamiętasz tego?a porządnie możesz zbić sobie tynk z ściany NANA ode mnie żaden UB nie poleciał kiedy miałem Administratora wystarczająco ??? WIem,że trzeba poznać człowieka ale Wy sądzicie co innego o Mnie a Ja o Was może po prostu nie pasujemy do siebie ?!? Mamba czytaj z zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 6 Lutego 2016 #394217 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 oczywiście na nie. osoba chamska a nie "żartobliwa" czasami łamie regulamin..... i jeszcze to reklamowanie innych sieci w podaniu ... takie rzeczy to możesz pisać opiekunowi na pw a nie w oficjalnym podaniu ... brak steam brak godzin chyba wystarczająco... nie ? tak więc kolejny argument .... już zaczynasz spine z adminami ... ode mnie masz żegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 6 Lutego 2016 #394218 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Brak steam, brak aktywności, 3 ostrzeżenia. Przykro mi, ale jestem zmuszony odrzucić podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 6 Lutego 2016 #394219 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi