Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Kondycja

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie naprwcie to,w ogole sie nie interesujecie,H@ zero zainteresowania serwerami,pisze to dla dobra serwera ;)

Jest troche poprawek do wprowadzenia,ale trzeba wiecej zaangazowania.

Na sieci jest 19 serverów, którymi trzeba się "opiekować". To nie jest tak, że wszystko da się zrobić na zawołanie. Od kiedy pamiętam to nie ma osoby, która by POTRAFIŁA to naprawić, a jestem pewien, że takowa osoba jest przez aquaxa dalej poszukiwana.

Dodatkowo "H@ zero zainteresowania serwerami" - gdyby head admini się w ogóle serverami nie interesowali to siedziałbyś w godzinach szczytu na serverze z tylko jedną osobą.

Jeżeli znasz osobę lub potrafisz to naprawić to napisz do aquaxa, jestem pewien, że chętnie cię wysłucha ;)

Powiem tak @aquax zna ten problem i stara się go wyeliminować. Z tego co wiem sprawdzał już wiele rzeczy i na prawdę możecie wierzyć, lub nie, le to nie jest takie proste do naprawy. Tak jak wyżej pisał jeżeli znajdzie się ktoś kto to naprawi to będzie mile widziany.

Sebek widzę, że za bardzo nie masz pojęcia o sytuacji na sieci skoro piszesz "H@ 0 zainteresowania".. Są też inne sprawy, którymi trzeba się zająć.

Temat zamykam, jeżeli ktoś z H@, bądź S@ będą mieli coś do dodania to zostanie on ponownie otwarty.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...