Blizni4k Napisano 5 Lutego 2016 #394089 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Dostalem bana od jakiegos admina z takim tekstem [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 2 hours, 58 minutes and 29 seconds bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: Blizniak [AMXBans] Powod: 'Admin ktory daje takie powody nie powinien byc adminem... MichaSiu' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:67793088' [AMXBans] Twoje IP: '83.5.190.50' [AMXBans] =============================================== Nie wiem od kogo to jest ale jak ja daje bana to z konkretnym powodem. aa zaponialbym. Jaki powod podale ze nie zasluguje na admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanKielon Napisano 5 Lutego 2016 #394099 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Nie żeby co ale Michasiu chyba sam Ci się nawet podpisał? Z tego co widzę w AmxBans banowałeś graczy z dopiskiem "AIM I WYPIER" i "TY SZMATO AIMBOTOWA", czyli temat jaki nieraz był poruszany w sprawie pisania powodów.. Czemu? Pewnie dlaego, że chyba brak u Ciebie znajomości działu w sprawie pisania wyjaśnień z banów @@MichaSiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 5 Lutego 2016 #394101 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 z dedykacją dla ciebie : https://www.youtube.com/watch?v=JFHanoST-vI Szkoda słów i czasu na ciebie ziomuś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizni4k Napisano 5 Lutego 2016 Autor #394105 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 A to o to chodzi. Kultura do czoterow. Ok na drugi raz bede pisal " przykro mi drogi graczu ale zostales zbanowany z powodu haxow przepraszamy" BEZ LITOSCI DLA CZITOW. prosze was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 5 Lutego 2016 #394107 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Owszem bana dostałeś, ja sam także napisałem na Ciebie odpowiednią skarge w dziale Twojego serwera. Mam nadzieje, że zostaną wyciągnięte z tego konsekfencje. http://multi-head.pl/index.php/topic/82461-to-jest-admin/ Z takim podejściem jak Twoje zasługujesz tylko na DEGRADACJE ze stanowiska. A ub ode mnie nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I Am LEGEND Napisano 5 Lutego 2016 #394108 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 To że gość się odpalił nie jest wytłumaczeniem ty masz świecić przykładem ... Nie wystarczy powód "Aim demko u admina" czy w innym stylu ? Pamiętaj że powód bana nie widzisz tylko ty i admini a wszyscy gracze będący na serwerze :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2016 #394111 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 No i tak się też stanie. Liczyliśmy, że ochłoniesz... Dasz sobie czas na przemyślenia, a Ty jeszcze śmiesz sobie tutaj jakieś cuda prawić! Kolejny pajacyk, a nie admin na poziomie... Żegnamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2016 #394112 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CI4ST3K Napisano 5 Lutego 2016 #394150 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "CS:GO MOD" do "Archiwum". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 5 Lutego 2016 #394154 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Archiwum" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi