Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Skarga na NIGHTWOLF

Andoy

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina zdarzenia: 5-10min temu

Nick admina/gracza, który zawinił: <<>> (jakoś tak xD)

Dowody: ludzie którzy byli na serwerze (nie wiem czy coś jeszcze)

Świadkowie: na ss

Uzasadnienie: Nightwolf rzucił granat na rozgrzewce zabijając tym samym mnie i jeszcze jedną osobę, pisałem żeby wyszedł z serwera na pół godziny bo Admina sie nie banuje więc sam po błędzie lub celowym użyciu granatu powinien wyjść z serva na pół godzinki, odpisał że nie wyjdzie i żebym pisał skarge... Nightwolf, lubie Cie ale zasady to zasady.. równie dobrze ja mogę nanastępnej rozgrzewce zabić sobie kilka osób z m4 i powiem np. że przypadkowo i bana nie dacie, potem podobnie zrobi 15osób i zasady będą na papierze do d*py... Jako Admin i osoba która jest tu długo bo Ciebie pamiętam za czasów kiedy sam byłem adminem to powinieneś je szanować i dawać przykład ...

SS:

dc296f3636d2b6ff.jpg

NightWolf nie rzucił, tylko NightWolf, zdobył perk i jak go zabili to mu wypadł z ręki. Powiedz jak można przypadkowo zabić z m4 ?? xD Dorzucę że słaby ss nic na nim nie widać.

NightWolf nie rzucił, tylko NightWolf, zdobył perk i jak go zabili to mu wypadł z ręki. Powiedz jak można przypadkowo zabić z m4 ?? xD Dorzucę że słaby ss nic na nim nie widać.

po 1sze jeśli rzeczywiście tak było że Cb zabili i Ci ten granat wtedy wypadł to powinieneś przeprosić i wyjaśnić a nie tekst "pisz skarge" ja niemam nic do Cb bo jak wspomniałem lubie Cie tylko chodzi mi o to zachowanie/tą sytuacje

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...