Andoy Napisano 23 Czerwca 2014 #169448 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: 5-10min temu Nick admina/gracza, który zawinił: <<>> (jakoś tak ) Dowody: ludzie którzy byli na serwerze (nie wiem czy coś jeszcze) Świadkowie: na ss Uzasadnienie: Nightwolf rzucił granat na rozgrzewce zabijając tym samym mnie i jeszcze jedną osobę, pisałem żeby wyszedł z serwera na pół godziny bo Admina sie nie banuje więc sam po błędzie lub celowym użyciu granatu powinien wyjść z serva na pół godzinki, odpisał że nie wyjdzie i żebym pisał skarge... Nightwolf, lubie Cie ale zasady to zasady.. równie dobrze ja mogę nanastępnej rozgrzewce zabić sobie kilka osób z m4 i powiem np. że przypadkowo i bana nie dacie, potem podobnie zrobi 15osób i zasady będą na papierze do d*py... Jako Admin i osoba która jest tu długo bo Ciebie pamiętam za czasów kiedy sam byłem adminem to powinieneś je szanować i dawać przykład ... SS: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169451 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 NightWolf nie rzucił, tylko NightWolf, zdobył perk i jak go zabili to mu wypadł z ręki. Powiedz jak można przypadkowo zabić z m4 ?? Dorzucę że słaby ss nic na nim nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andoy Napisano 23 Czerwca 2014 Autor #169454 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 NightWolf nie rzucił, tylko NightWolf, zdobył perk i jak go zabili to mu wypadł z ręki. Powiedz jak można przypadkowo zabić z m4 ?? Dorzucę że słaby ss nic na nim nie widać. po 1sze jeśli rzeczywiście tak było że Cb zabili i Ci ten granat wtedy wypadł to powinieneś przeprosić i wyjaśnić a nie tekst "pisz skarge" ja niemam nic do Cb bo jak wspomniałem lubie Cie tylko chodzi mi o to zachowanie/tą sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169455 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 Nie truj, kto jak kto ale "SIERŚCIUCH" regulaminu się trzyma. Oby każdy tak go łamał jak Wilku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Czerwca 2014 #169456 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379761 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi