Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 #168953 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Nick: Teraz paksenn / rozdzwiewiczona kobieta Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerach oraz miałem kiedyś z kolegą swoją serwerownie Staż w CS-sie: w sumie 4 lata Steam ID: STEAM_0:0:20754155 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Nie wyświetla mojego nicku ;/ Dlaczego TY .!: Uważam, że znam się na rzeczy i jednak na serwerze potrzeba dodatkowej pomocy gdyż zawsze jak jestem na serwerze nie ma admina ,a jest cheater. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Od 2 h do 5 h zależy Kontakt: Steam: supron229 PW: Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 #168973 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Jestem na nie : - http://www.gametracker.com/server_info/185.36.170.7:27028/top_players/?query=Kobieta&Search=Search - Daj się poznać - Konto pod podanie - Kopia mojego podania co mnie bardzo odrzuca ... ( Powinno być ostrzeżenie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Czerwca 2014 #168993 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Wziąłem na wzór ,ale napisałem co innego ! ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Czerwca 2014 #169001 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Brak wymaganych 30 godzin gry na serwerze. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #362087 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o Admina DD2/INF" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi