Andoy Napisano 21 Czerwca 2014 #168653 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: jakieś 5minut temu Nick admina/gracza, który zawinił: xMentor^^x Dowody: Świadkowie: grace którzy grali Uzasadnienie: Mentor wpadł na moją minę i zginął i chwile później dostałem 30min bana z powodem: 'miny w niskim przejsciu nie do przeskoczenia : ]' zacytuje teraz punkt regulaminu: 8. Miny, Pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie. ( Ban 30 min) tak więc otrzymałem bana bo po prostu wpadł już kilka razy w miny i chyba nie było mu to na rękę... Minę postawiłem na eldorado przy drzwiach ALE KTÓRE SIE NIE OTWIERAJĄ tylko są cały czas otwarte (to jakby ktoś sie czepiał że może w drzwiach postawiłem- blokując tym samym) Mentor przeczytaj sobie dokłądniej regulamin i szukaj może więcej cziterów a nie siedzisz i banujesz za ping gdzie nie przekraczał mi nawet 100... Pozdrawiam, były admin COD200, Andoy [PRO CAMPER] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 21 Czerwca 2014 #168664 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Proszę o dowody. Inaczej obejdzie się bez konsekwencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beoer Napisano 21 Czerwca 2014 #168665 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Więc tak, może zacznijmy od tego że w twoje miny wpadłem raz i to specjalnie : ] Chciałem zobaczyć kogo one były. Po drugie: 8. Miny i pułapki - nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach i w bliskiej odległości, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie, jak i również w niskich przejściach. (Ban 30 min). Po 3: Wzorując sie na na tym zdjęciu : http://files.tinypic.pl/i/00543/kfrllkvxz0vh.jpg przedstawiłem jak oto kolega postawił miny : ] Te przejscie było identyczne : ] Po 4: Skraga bez dowodów, inni gracze mi zglaszali ze zle stawiasz miny : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Czerwca 2014 #168667 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Zapraszam kolegę składającego skargę do zapoznania się z regulaminem min: http://multi-head.pl/topic/23376-regulamin-min-mapy-de/. Skarga bezpodstawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 21 Czerwca 2014 #168668 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379759 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi