Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168636 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'MASZ WH ? DOBRZE ZE SIE PRZYZNALES :)' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:5891490' [AMXBans] Your IP: '82.177.65.99' Dostalem bana za wh bez ssow. Prosze o UB Uzasadnienie: Ustawilem sobie bind w konsoli " Mam wh i dobrze mi z tym " czy cos takiego , a admin mnie sprawdzal ,po czym dostalem bana za wh bez screenshotow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Czerwca 2014 #168639 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Zapraszam admina @CzyLeciZNamiPilot??? do wyjaśnienia tego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168785 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ban jest uzasadniony , dlaczego miałbym Ci robić SS skoro ewidentnie miałeś WH? + Plus jest taki że zgłosiło Ciebie 5 osób za właśnie posiadanie nielegalnego oprogramowania WH Dowodów żadnych nie posiadam iż autor tematu a za razem osoba zbanowana posiada WH... Jedyną motywacją moją do definitywnego zbanowania delikwenta był fakt że tyle osób go zgłosiło w tak szybkim czasie pomiędzy jedną mapą a drugą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168798 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 To ze ktos potrafi grac , to nie znaczy ze posiada wh .Gram na tak wysokim poziomie gry , miedzy innymi Esl o ile wiesz co to jest . Trzeba bylo zrobic ssy . Dostalem nieslusznie bana , admin nie mial zadnych dowodow . To ze mnie zglaszalo wiele osob to nie znaczy ze posiadam wh. Prosze o UB. Nastepnym razem pomysl zeby zrobic ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 21 Czerwca 2014 #168803 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Ban jest uzasadniony , dlaczego miałbym Ci robić SS skoro ewidentnie miałeś WH? + Plus jest taki że zgłosiło Ciebie 5 osób za właśnie posiadanie nielegalnego oprogramowania WH Dowodów żadnych nie posiadam iż autor tematu a za razem osoba zbanowana posiada WH... Jedyną motywacją moją do definitywnego zbanowania delikwenta był fakt że tyle osób go zgłosiło w tak szybkim czasie pomiędzy jedną mapą a drugą Ty sobie kpisz? Już za samo to powinieneś stracić admina. Co do bana. Pozwolę sobie obejrzeć demko i wtedy zadecyduję czy będzie Ub czy nie. Ciężko mi to dobrze ocenić więc tak jak napisał jar|luki proszę o rozpiskę wykonaną przez admina, a wtedy dokładniej bym się przyjrzał(wiele akcji które widziałem to były typowe skany jak np. z bramy środek na ciemnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Czerwca 2014 #168808 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 jest dostępne hltv więc pilot zapraszam na seans i prosze o rozpiskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168812 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Rzeczywiście ban nie słuszny a odnośnie osoby zbanowanej / autora to pisaliśmy już na STEAM odnośnie tej kwestii i dogadaliśmy się że to nieporozumienie... W imieniu swoim przepraszam za błąd za mojej strony jako admina danego serwera , nie powtórzy się już taka sytuacja przynajmniej tyle mogę zaręczyć Także w imieniu osoby zbanowanej proszę o UnBana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 21 Czerwca 2014 #168816 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 A ja proszę o "nagrodę" dla admina. Jak dla mnie-żałosne. (Nie zrobię ss i nie nakręcę demka bo perfidne wh....) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 21 Czerwca 2014 #168817 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi