Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168477 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Data i godzina zdarzenia: 21 czerwca 2014 r godz . 11:45 Nick admina/gracza, który zawinił: FAAAJNY Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Reason: 'Prawie zapomnialem, za tego ryjka kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:1593530' [AMXBans] Your IP: '89.230.72.36' [AMXBans] =============================================== Uzasadnienie: Serio ?? Dostałem bana po 20 minutach na 30 min , a za co ??? pzdr ... Za to dostałem , że się spinał na czacie i go upomniałem HAHAH *DEAD* Yankez! : zamknij morde bocie Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: EMTEK [OFENSYWA] Multi-Head: Zdobyl 5 fragow Multi-Head: Ustrzelil 3 hsow Unknown command: -dellaser [RoundSound] Chcesz posluchac utworow CT/TT, oraz zobaczyc ich playliste ? Napisz /roundsound lub /rs *DEAD* FaFuS :* : do kogo tak wyzywasz? PTB: Round ended, checking teams. Dzordz connected *US* - Uwazaj, zginoles juz 3 razy pod rzad! Serwer sie podoba ? Zapros znajomych ! [AFK KiSSS] - Bomb Drop FAAAJNY : kultury troche Dzordz is joining the Counter-Terrorist force FAAAJNY (RADIO): Go go go! [AFK KiSSS] - Bomb Drop Tazz connected [#]fuck connected Requesting tempdecal.wad from server Error: server failed to transmit file 'customization' [#]fuck is joining the Counter-Terrorist force SzalonyKon (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] *** Romek + EMTEK [OFENSYWA] killed Alibaba czowiek z lasu with a headshot from ak47 *** *** FaFuS :* killed Romek with a headshot from famas *** *** SzalonyKon killed EMTEK [OFENSYWA] with a headshot from m4a1 *** FaFuS :* (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] Jax- killed JaPka + Lepiej ci ?+ with m4a1 Esperanza killed FAAAJNY with ak47 TT moze przebywac na respie maksymalnie do 1 minuty od rozpoczecia rundy! [info od Alibaba czowiek z lasu] b kokocko killed SzalonyKon with ak47 kokocko killed [#]fuck with ak47 JaPka + Lepiej ci ?+ (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] FaFuS :* killed Jax- with famas Charovsky killed Var!at with m4a1 Tazz dropped Tazz has left the game *** Charovsky killed Taka.Sytuacja. with a headshot from m4a1 *** JaPka + Lepiej ci ?+ (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] SzalonyKon (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] *** Esperanza killed Dzordz with a headshot from ak47 *** [#]fuck has left the game [#]fuck connected d-.-b -|- SoNy -|- 1337# NeVaDa killed Malpa @ with ak47 [#]fuck is joining the Counter-Terrorist force d-.-b -|- SoNy -|- 1337# NeVaDa killed Yankez! with ak47 Var!at (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Jax- is joining the Counter-Terrorist force [info od FAAAJNY] kurwa kampi na dl d-.-b -|- SoNy -|- 1337# NeVaDa killed FaFuS :* with ak47 Wlasnie zresetowales sobie statystki Wpisz w say /vip zeby dowiedziec sie,co oferuje Multi-Head: Najlepszy gracz w tej rundzie: d-.-b -|- SoNy -|- 1337# NeVaDa Multi-Head: Zdobyl 3 fragi Multi-Head: Ustrzelil 0 hsow *DEAD* Var!at : kultura fajny ! *DEAD* FAAAJNY : hah PTB: Round ended, checking teams. *US* - Uwazaj, zginoles juz 4 razy pod rzad! Ace killed [#]fuck with m4a1 [#]fuck dropped [#]fuck has left the game FAAAJNY : smieszne FAAAJNY (RADIO): Team, fall back! SzalonyKon (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] Var!at : jak twor ryjek - serio ?? obraza ? I dostałem bana po 20 min ? PS: ryjek - jest to zdrobnienie , wyrażające pozytywny stosunek mówiącego do ludzi , zwierząt , rzeczy lub wyrażające ich niewielkość ... Admin ma dawać przykład ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Czerwca 2014 #168478 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Nie, dostałeś bana na żarty. Dlaczego po 20 minutach? Zastanawiałem się czy Ci dać w końcu tego bana, jak widać w powodzie bana "prawie zapomniałem". Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia na co Ty się skarżysz. P.S: Zdenerwował mnie kamper z TT, dlatego jeden raz napisałem "ku*wa". PS: ryjek - jest to zdrobnienie , wyrażające pozytywny stosunek mówiącego do ludzi , zwierząt , rzeczy lub wyrażające ich niewielkość ... Nie bądź taki mądry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 21 Czerwca 2014 #168480 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 Każdemu może się zdarzyć słabsza chwila, ale Ty już przeginasz. Przedłużam bana na 6h za obrazę Admina. Proszę, oto SS: http://scr.hu/20b8/0dwnd Proszę o zamknięcie kogoś z wyższej Administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Czerwca 2014 #168481 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 smieszne jak twoj ryjek i dziwisz się ze ban ? skarga odrzucona na przyszlosc dowody wycinek z konsoli nic nie znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 21 Czerwca 2014 #168482 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379758 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi