Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167751 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 [align=center]Cześć. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem nowy na tej sieci i mam taki mały problem. Ponieważ chciałem zagrać na CodMod 40k lvl a tutaj sie okazuję, że niby jestem zbanowany. Podejrzewam, że ta osoba która dostała bana na tym serwerze miała takie same ip jak ja. I mam pytanie czy dałoby rade coś z tym zrobić ?. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tutaj macie wszystko z konsoli. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Extremix [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1119073536 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.199.108.130 ' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Czerwca 2014 #167807 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nie ten dział... /Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 19 Czerwca 2014 #167819 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Prawdopodobnie masz to samo ip. Ale z racji, że na tym samym ip są 4 bany aktywne to nie odbanuję ich ponieważ hackerzy wrócili by do gry. Musisz zmienić ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenpachi Zaraki Napisano 19 Czerwca 2014 #167820 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi