Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167751 Napisano 19 Czerwca 2014 [align=center]Cześć. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jestem nowy na tej sieci i mam taki mały problem. Ponieważ chciałem zagrać na CodMod 40k lvl a tutaj sie okazuję, że niby jestem zbanowany. Podejrzewam, że ta osoba która dostała bana na tym serwerze miała takie same ip jak ja. I mam pytanie czy dałoby rade coś z tym zrobić ?. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Tutaj macie wszystko z konsoli. [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Extremix [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na Multi-Head.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1119073536 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.199.108.130 ' [AMXBans] =======================================
Kenpachi Zaraki Napisano 19 Czerwca 2014 #167819 Napisano 19 Czerwca 2014 Prawdopodobnie masz to samo ip. Ale z racji, że na tym samym ip są 4 bany aktywne to nie odbanuję ich ponieważ hackerzy wrócili by do gry. Musisz zmienić ip.
Kenpachi Zaraki Napisano 19 Czerwca 2014 #167820 Napisano 19 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
Popularne Dni
19 Cze
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Kenpachi Zaraki 2 posts
Procentowy 1 post
Popularne Dni
19 Cze 2014