Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167731 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 1. Nick z TS:Zwierz. 2. Kto zawinił / problem:zgrywus/unnamed 3. Opis sytuacji / problemu:Siedzialem sobie na kanale ze Spalonym i gadalismy sobie po czym przyszedl ten konfident i naskarzyl aquaxowi ze "niby" robilem reklame sieci innej gdzie dostalem perma. Spalony poszedl do Aquaxa i potem znowu dostalem bana na 1h za wyzywanie tego "unnameda" gdzie takiej sytuacji wgl nie bylo.. Jak bedziesz banowac na slowo innej osoby to naprawde 3/4 osob bedzie z banem za darmo bo wgl takiej sytuacji nie bylo !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 19 Czerwca 2014 #167757 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Prosimy administratora o nicku "aquax" o wypowiedzenie się a tak serio, z tego co słyszałem nikogo nie wyzwałeś i to zgrywek Cię wrobił. Dla mnie skarga słuszna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167759 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 W sumie, to taka prawda. Powiedział tylko, że jest konfident ( ** I taka prawda ;D ** ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167776 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Dla mnie to jest daremne , ze pojdzie sobie takie cos do Admina naklamie a inny bez winy zostaje zbanowany... Prosilbym rowniez o ukaranie tego zgrywka czy jak on tam sie zwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167785 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Ja nie ma dowodów , wy nie macie dowodów na mnie , nie jestem moderatorem ts3 to poco ta skarga? Prosimy administratora o nicku "aquax" o wypowiedzenie się a tak serio, z tego co słyszałem nikogo nie wyzwałeś i to zgrywek Cię wrobił. Dla mnie skarga słuszna. "Jak bedziesz banowac na slowo innej osoby to naprawde 3/4 osob bedzie z banem za darmo bo wgl takiej sytuacji nie bylo !. " Słyszałeś ale dowodów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 19 Czerwca 2014 #167831 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Zgrywek, nie bądź za mądry, bo argument, że oni nie mają dowodów i ty ich nie masz nie uchroni cię przed karą, jeśli rzeczywiście poleciałeś z płaczem i nawymyślałeś. Osobiście dopilnuję, aby sprawa została wyjaśniona. Nie jesteś moderatorem TS3, ale jesteś administratorem na serwerach, a dla osób, które kłamią w naszych szeregach miejsca nie ma. Mam nadzieję, że na wyjaśnieniu tego zamieszania bardziej będzie zależało tobie niż mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #167988 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Aha , czyli ok już nie będe "konfidentowa" jak ktoś będzie inną sieć reklamował , spoko, ja go nie wyzywałem , JN$RR cały czas siedział wyciszony i nic nie słyszał więc czemu się wypowiada? Ja typa nie wyzywałem , jak za 1 razem dostał bana na 7 dni nie bana , to wbił na kanał i zaczoł mnie wyzywać , ja nikogo nie wyzywałem . Poszedłem do aquaxa bo sobie nie życze żeby ktoś mnie wyzywał. Dostał bana na 1 godzine i złożył skarge? Jest to jakiś sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168004 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Zgrywek z tego co pamietam po tym jak dostał ub to on wbil pierwszy do mnie, potem ty wbileś i sie smiales z niego. Wiec nie pasuje mi to: '' (...) to wbił na kanał i zaczoł wyzywać.'' A tak wgl. pisze się "Zaczął" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168028 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Aha , czyli ok już nie będe "konfidentowa" jak ktoś będzie inną sieć reklamował , spoko, ja go nie wyzywałem , JN$RR cały czas siedział wyciszony i nic nie słyszał więc czemu się wypowiada? Ja typa nie wyzywałem , jak za 1 razem dostał bana na 7 dni nie bana , to wbił na kanał i zaczoł mnie wyzywać , ja nikogo nie wyzywałem . Poszedłem do aquaxa bo sobie nie życze żeby ktoś mnie wyzywał. Dostał bana na 1 godzine i złożył skarge? Jest to jakiś sens? Dalej brnij w te swoje klamstewka no dalej naklam ! ja Cie wgl nie wyzywalem tylko Cie nazwalem konfidentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168031 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 W takim razie poco ty też kłamiesz ? Że ja niby ciebie wyzywałem ? Nie rozumiem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168036 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 W takim razie poco ty też kłamiesz ? Że ja niby ciebie wyzywałem ? Nie rozumiem tego. Zacznij uzywac mozgu czy co tam masz... Czy ja pisze ze Ty mnie wyzywales ? @@Aquax moze sie wypowiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168044 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 To poco ta skarga? I czemu na mnie? Ja cie banowałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168045 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 To poco ta skarga? I czemu na mnie? Ja cie banowałem? Nie Ty naklamales Aquaxowi a ja dostalem przez Ciebie bana Mysle ze siec nie potrzebuje takich dzieci jak Ty co klamia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168050 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Po pierwsze dostałeś bana na tydzień , nie na zawsze. Reklamowałeś i mnie zapraszałeś na ten swój serwer JailBreak. Nie udowodnie ci tego bo nie mam jak , no ale jednak reklamowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168054 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Po pierwsze dostałeś bana na tydzień , nie na zawsze. Reklamowałeś i mnie zapraszałeś na ten swój serwer JailBreak. Nie udowodnie ci tego bo nie mam jak , no ale jednak reklamowałeś. Po 1. Nie zapraszalem Ciebie tylko rozmawialem z Damianem sobie o serwerze jailbreak co chyba nie jest zabronione Po 2. Jak dorosli rozmawiaja to Dzieci siedza Cicho , a nie wpierniczaja nosa w nie swoje sprawy Po 3. Rozmowa o serwerze to jest reklama ? No chyba nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168057 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 "Po 2. Jak dorosli rozmawiaja to Dzieci siedza Cicho , a nie wpierniczaja nosa w nie swoje sprawy" Hahaha , fajnie masz w głowce naryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168060 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 "Po 2. Jak dorosli rozmawiaja to Dzieci siedza Cicho , a nie wpierniczaja nosa w nie swoje sprawy" Hahaha , fajnie masz w głowce naryte. Odezwal sie ten co konfituruje , klamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168061 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 "Odezwal sie ten co konfituruje" Co ja konfitury robie? WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2014 #168067 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Poczekamy na wypowiedź n-ty dzień, a na razie zmykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Czerwca 2014 #168114 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Porozmawiamy sobie w trzech na TS3 i wszystko wyjaśnimy. Zapraszam na PW/Steam w celu dogadania szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi