Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167520 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 2014.06.17 gracz KikuPlayGames wszedł na moje konto i usunął mnie z klanu, na co dowód przedstawiam poniżej. Nie wiem, dlaczego to zrobił; do tej pory nie było żadnych problemowych sytuacji i nigdy nie musiałem informować go o jakichś istotnych faktach dotyczących jego rodziny. Czy stanowisko lidera klanu można przywrócić? Jeśli tak, to uprzejmie proszę o taką przysługę. (Przy okazji polecam demo z 2014.06.18, 00:21, na cs_max, na którym można podziwiać wspaniały mecz w wykonaniu jednego z naszych czołowych graczy; tak od połowy. I nie siebie mam na myśli.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167532 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Szczerze to już jest chore ludzie sami nabić Lvl'a nie potrafią to wybijają na czyjeś konto i psują rakning a do tego próbują wywalić z klanu. Dobrze że admin jest na Steam ID. Huzar jeśli może ktoś coś z tym zrobić to tylko aquax. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Czerwca 2014 #167566 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Nie chcę byc zlosliwy,ale po co płakać z powodu,ze nie masz klanu ?? -.- Po co zaśmiecać forum takimi tematami ?? Pisz na pw do H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 19 Czerwca 2014 #167915 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2014 Sebek twój post nic nie wniósł do tej sprawy . Wracając do tego zdarzenia to po prostu chamstwo wbijać na czyjeś konto i próbować majstrować przy klanie. Ten ktoś musiał być chyba zdesperowany, a tylko po to, żeby sobie exp'a nabić. Tą sprawą trzeba się zająć i tak jak napisał Chapon - Ktoś z H@ musi się tym zająć. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2014 #167946 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 Myślę, że to nie jest dowód, że to akurat ten gracz wszedł Ci na nick. Ponadto z tego co wiem klanu nie da się odzyskać. Uważam, ze powinieneś pogodzić się z tym, że ktoś to zrobił. Aczkolwiek nie jest to popierane przeze mnie. Regulamin nie uwzględnia nic o klanach. Dlatego temat muszę zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Czerwca 2014 #167947 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi