Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Sabotaż lidera klanu

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

2014.06.17 gracz KikuPlayGames wszedł na moje konto i usunął mnie z klanu, na co dowód przedstawiam poniżej. Nie wiem, dlaczego to zrobił; do tej pory nie było żadnych problemowych sytuacji i nigdy nie musiałem informować go o jakichś istotnych faktach dotyczących jego rodziny. Czy stanowisko lidera klanu można przywrócić? Jeśli tak, to uprzejmie proszę o taką przysługę.

(Przy okazji polecam demo z 2014.06.18, 00:21, na cs_max, na którym można podziwiać wspaniały mecz w wykonaniu jednego z naszych czołowych graczy; tak od połowy. I nie siebie mam na myśli.)

Szczerze to już jest chore ludzie sami nabić Lvl'a nie potrafią to wybijają na czyjeś konto i psują rakning a do tego próbują wywalić z klanu. Dobrze że admin jest na Steam ID. Huzar jeśli może ktoś coś z tym zrobić to tylko aquax.

Sebek twój post nic nie wniósł do tej sprawy -_- . Wracając do tego zdarzenia to po prostu chamstwo wbijać na czyjeś konto i próbować majstrować przy klanie. Ten ktoś musiał być chyba zdesperowany, a tylko po to, żeby sobie exp'a nabić. Tą sprawą trzeba się zająć i tak jak napisał Chapon - Ktoś z H@ musi się tym zająć.

Pozdrawiam.

Myślę, że to nie jest dowód, że to akurat ten gracz wszedł Ci na nick. Ponadto z tego co wiem klanu nie da się odzyskać.

Uważam, ze powinieneś pogodzić się z tym, że ktoś to zrobił. Aczkolwiek nie jest to popierane przeze mnie.

Regulamin nie uwzględnia  nic o klanach. Dlatego temat muszę zamknąć.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...