Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167321 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Nick - Cropp | M - Wiek - 18 - Doświadczenie (w byciu adminem) - Bardzo Duże - Znajomość AMXX (W skali 1-10) 9/10 Staż w CS-sie - 5 lat z przerwami - Steam / NonSteam - Steam - Link do gametracker.com z przegranymi godzinami - Gametracke Nieciekawy - LINK - Dlaczego TY .! - Na serwerze jest pełno graczy i z tego 1/4 posiada zawsze jakieś wspomagacze. Jestem ogarnięty, znam amxx, potrafię rozróżnić cziter od pro gracza. Moze nie spędziłem duzo czasu na serwerze lecz jest to ostatni tydzien w szkole i trzeba było podciągnąć srednią do 4.00 - Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a - 3-4 godzinki. Wieczorami i rano. Zaczynają się wakację przed komputerem będę spędzał więcej czasu - Kontakt - Prywatna Wiadomosć - Gadu-Gadu : 38082781 - Steam : Nick Cropp | M EvO - Mało znasz się na postowaniu i kodowaniu GT został dodany pod Opisem - Gametracke Nieciekawy - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Czerwca 2014 #167323 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Jeżeli nie będzie linku do gt to podanie zostanie odrzucone. Wybacz co do tego GT nie zauważyłem, ponieważ byłem na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167326 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Jestem NEUTRAL , ponieważ : Godz. ma nie za dużo -/+ [Myślę że nadrobi] wiek + Amx + steam + aktywny na forum -/+ [troszkę mało] staż + No pobądz z nami dłużej PS: EvO jest link do gt : Link do gametracker.com z przegranymi godzinami - Gametracke Nieciekawy - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Czerwca 2014 #167328 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2014 Bardzo słaba aktywność. Jak dobijesz godziny, napisz do mnie to rozpatrzymy jeszcze raz. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Czerwca 2014 #169224 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2014 Gracz złożył inne podanie. /Koszyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi