Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie by Ryder

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Ryder

Doświadczenie (w byciu adminem):Bylem adminem juz na kilku serwerach nazw nie bede podawal bo naprawde troche ich bylo.

Posiadalem takze swoja serwerownie takze wgrywanie pluginow itp tez nie stanowily dla mnie problemu   

Posiadam samego steam-a ponad 8 lat. Zwiazany z CS-em od poczatku chyba jedo istnienia :). Z Cs-em                                                        wlacznie z ciekawosci sprawdzilem ile mam godzin to w sumie lacznie jest 1844 godziny przegrane w CS-a

Takze chyba doswiadczenia mi nie brakuje :)

Znajomość AMXX (W skali 1-10):Mysle ze w granicach: 8-9

Staż w CS-sie:Sorki napisalem o doswiadczeniu powyzej :)

Steam / NonSteam: Steam

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:       http://www.gametracker.com/player/%3CRyder%3E/80.72.43.106:27022/

to chyba to ^^ :)

Dlaczego TY .!:Ogolnie cos o sobie:

Tak wiec mieszkam w Wielkiej Brytani tu pracuje interesuje sie pilka nozna, oczywiscie Cs-em Szybkimi autami i pieknymi

kobietami. Mysle ze moglbym wesprzec nawet serwer finansowo mam tu na mysli Skladke tylko jest jeden maly problem czy

da rade zrobic platnosci przez Pay-Pal jako ze nie posiadam polskiego konta :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ostatnio mam go troche wiecej jako ze siedze na urlopie w domku a czesto nie ma adminow gram

o roznych godzinach w szczegolnosci wieczorno-nocnych i wszesnych dziennych gdzie nie ma

adminow badz sa lecz bardzo rzadko ...A jezeli juz wroce do pracy to i tak te 2 godzinnki dziennie

mysle ze sie znajda :)

Kontakt:Z tym nie ma problemu, moge podac steam, skype , gg zyjemy w xxi wieku :):)

• 2 weeks later...

Mało co cie widze na serwerze,lecz steam jest,doswiadczenie,amx,starsi gracze sie przydadza.

Nie wiem jak u ciebie z kultura,bo tak jak mowie rzadko co cie widze na serwerze,ale jezeli panujesz nad emocjami itp. to powinienes dac rade.

Jestem na tak.

Otóż nie mam co do Ciebie zastrzeżeń. Spełniasz wymagania. Wiek i doświadczenie duży +.  Zostajesz przyjęty na posadę. Zgłoś się do H@/S@ o dodanie rangi.

Mam nadzieję, że nasza współpraca będzie się dobrze układała.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...